Little black v-neck

SI MODA INSPIRAATION LBD VNECK mekko Herve Leger // haalari Topshop // jakkumekko River Island

Tulihan sekin päivä nähtyä, jolloin minä ilmoitan haluavani v-aukkoisen juhlavaatteen. Kaiken kukkuraksi vielä syvään uurretun. Nuorempana kuvittelin v-aukkoisten vaatteiden olevan paremman näköisiä niiden päällä, joille oli suotu hieman enemmän rintavarustusta kuin itselleni. Nykyään sanoisin asian olevan lähinnä toisinpäin ja olen jopa oppinut iloitsemaan pienestä povesta. Joskus liian syvään uurrettu kaula-aukko yhdistettynä suurehkoon rintavarustukseen voi nimittäin näyttää melko härskiltä.

Aloitin avaramman pääntien kokeilemisen varovaisesti t-paitojen muodossa, siirtyen vähitellen paitapuseroihin. Nyt tekisi mieli kokeilla seuraavaa astetta, joka omalla kohdallani tarkoittaisi juhlavaatetta. Huomenna siihen olisi oiva mahdollisuus, kun on aika vetää pitkästä aikaa fiinimpää vaatetta ylle. Haaveilen pukeutuvani hihattomaan jakkumekkoon, mutta tämän pallovatsan kanssa se ei näyttäisi mitenkään imartelevalta. Myöskin erilaiset haalarit tuntuvat liian haastavilta, joten olen suosiolla päätynyt perinteiseen mekkoon.

Metsästin täydellistä mustaa v-aukkoista mekkoa joka puolelta, mutta en onnistunut löytämään yhtään sellaista, joka olisi joustanut tarpeeksi vatsan kohdalta. Päädyin ompelemaan mekon itse. Oli oikeastaan aika ihanaa, että jouduin hieman pakon edessä pitkän tauon jälkeen kaivamaan ompelukoneet esiin. Lopputuloksen näette ehkä jo huomenna, viimeistään torstaina!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • ida365
  November 19, 2013

  hih, en malta odottaa!!! kelpuuttaisin noista kuvan vaatteista minkä tahansa kaappiini, vaikka olen aiemmin ajatellut v-kaula-aukkoisista vaatteista samoin kuin sinä. mullakin on itseasiassa musta, v-kaula-aukkoinen yläosa huomenna 😉

  • casey
   November 20, 2013

   Oli ihana nähdä taas! hyviltähän me näytettiin kumpikin 😛

 • Anna-Maria / Secret Wardrobe
  November 20, 2013

  Tuo Herve Legerin mekko on nii-in upea! Olen muutenkin kuolannut monia Herven mekkoja, mutta hintalappu on toistaiseksi estänyt niiden päätymistä kaappiini, mutta ehkä joku päivä 😉

  • casey
   November 20, 2013

   Eikö vain? Itsellenikin hinta on hieman liian suolainen. Nyt mentiin omatekoisella versiolla 🙂

Previous
First outfit
Little black v-neck