OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita/shirt ZARA // shortsit/shorts BIKBOK* // kengät/shoes DINSKO // sukat/socks MONKI // laukku/bag COS // hattu/hat 2HAND

(*saatu/gifted)

Oletin, että ulkona tarkenee vielä helposti shortseissa (18 astetta näytti mittari!), mutta olin väärässä. Ehkä se oli se viheliäs merituuli, joka sai ilman tuntumaan ensimmäistä kertaa niin kovin syksyiseltä ja jopa kylmältä! Tai sitten tämä perinteinen Suomen kesän astelukema vaan tuntuu niiden helteiden jälkeen viileältä. Haluan kuitenkin uskoa, että vielä voi muutaman kerran kulkea ulkona paljain säärin, jos ottaa kaveriksi esimerkiksi pitkän neuletakin. 

Tämän kesäisen asun syksyisin kohta oli ehdottomasti tuo villainen fedora-hattu. Se ei kauheasti lämmittänyt, mutta pelasti huonolta hiuspäivältä. Asun värityskin oli melko syksyinen, sillä halusin pitkästä aikaa pukeutua kokomustaan. Jokin siinä vaan viehättää aivan älyttömästi. Vielä jos omistaisin himpun verran vaaleammat hiukset, niin käyttäisin vastaavia kokonaisuuksia useamminkin. Mitä te tykkäätte kokomustista asuista, kivoja vai tylsiä?

Kuvat: Sara/Tickle your fancy 

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Anu
  August 23, 2014

  Todella kiva asu! Tästäpä inspiraatiota ens viikon pukeutumisiin 😉

  • casey
   August 23, 2014

   Kiitos 🙂 mukavaa viikonloppua sinne!

 • Taija
  August 23, 2014

  Aivan t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n asu!! Ahh! <3 Ei sanat riitä kuinka upealta näytät!

 • Nae
  August 26, 2014

  Oikein kiva asu minunkin mielestäni! 🙂 itse olen sen kokomusta-kauden käynyt läpi teini-ikäisenä, ja nykyään huokailen mitä värikkäimpien vaatteiden perään, mutta ei se estä ihailemasta sinun asuasi!

  Minusta tuo asu toimii todella hyvin, johtuen lyhyistä housuista. Pitkien housujen kanssa kokonaisuus ei ehkä olisi yhtä freesi, mutta tuo kesäinen kokomusta on uskomattoman hieno 🙂

  • casey
   August 27, 2014

   Samaa mieltä, että jos ihoa näkyy tarpeeksi (ei liikaa :D) niin koko musta on tosi raikas. Pitkillä lahkeilla ja hihoilla helposti tunkkainen, varsinkin jos hiukset ovat tummat.

   Kiitos 🙂

 • Miau´s life
  August 27, 2014

  Aivan IHANA aukokonaisuus! Pöllin heti ton sukka-korkkari-jutun. <3 Love it!

  http://miauslife.com/

  • casey
   August 27, 2014

   voi kiitos! sukka-korkkari-juttu jakaa kyllä mielipiteet 😀

Previous
NEW IN: COS bag
All black