SI MODA ASU APR27 2015 2

Olen tässä jonkin aikaa pohtinut ja jutellut itse asiassa useammankin bloggaajan kanssa ihanteellisimmasta postauksen julkaisuajasta. Toiset vannovat ehdottomasti aikaisen aamupostauksen nimeen, toiset taas iltapäivän. Ahkerimmat postaavat niin aamulla kuin iltapäivälläkin. Ennen yrittäjäksi lähtöä en niin aktiivisesti seurannut blogin kävijästatistiikkaa, mutta nykyisin sitä tulee säännöllisin väliajoin tutkittua. Itse huomaan, että tänne kertyy eniten lukijoita nimenomaan arki-iltaisin. Näin oletan, että paras aika postauksen julkaisuun on likimain juuri tähän aikaan (17-18). Ihmiset ovat päässeet töistä, käyneet ehkä välttämättömillä asioilla ja istuvat hetkeksi alas työpäivän jälkeen.

Jotta tämä ei nyt jäisi ihan vain omien arvailujeni varaan, olisi kiva kuulla mitä mieltä te olette? Onko esimerkiksi kaksi postausta per päivä liikaa? Toivotteko heti aamuksi uutta sisältöä vai mieluiten työpäivän jälkeen illaksi? Itse haluaisin kovasti postata arkisin aamuin illoin, mutta viikonloppuisin riittäisi yksi laajempi postaus. Tähän pääseminen vaatii kuitenkin melkoisesti ponnisteluja ja välillä aika ei vain yksinkertaisesti riitä. Siitä syystä yhden postauksen taktiikka (ai miten niin tuli mieleen eräs huoltoasema-mainos) on ollut minulle tässä elämäntilanteessa se parhain. Tilanne kuitenkin elää koko ajan minin kasvaessa ja siitä syystä haluan kuulla teidän mielipiteitä, jotta voin sopivan hetken tullen kehittää blogiani tältäkin osin 🙂

SI MODA ASU APR27 2015 3SI MODA ASU APR27 2015 4SI MODA ASU APR27 2015 1

 

takki/jacket GINA TRICOT (saatu) (similar HERE, HERE, HERE)
puku/suit GINA TRICOT (saatu)
laukku/bag COCCINELLE
kengät/shoes CONVERSE (HERE)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
 
*postaus sisältää mainoslinkkejä
XOXO
signature

What do you think?

12 Comments
 • A
  April 27, 2015

  äänestän itse ehdottomasti aamupostauksien puolesta, mutta jos iltapäivälläkin ilmestyy lisää, se olisi täydellistä!

  • Julia
   April 27, 2015

   Itse tällä hetkellä äitiyslomalla ollessani tykkään eniten lukea blogeja aamuisin. Tällöin meidän mini ottaa aamu päikkärit ja mikäs onkaan parempaa kun aamukahvi ja hetki suosikkiblogien parissa:)

   • Kaisa
    April 27, 2015

    🙂 jotenkin aistin, että nimenomaan äitiyslomalla olevat ja mahdollisesti opiskelijat yms tykkäävät aamupostauksista, kun taas työssäkäyvillä on enemmän aikaa lukea iltaisin. Mutta ihanaa kun kerroit omat fiiliksesi. Yritän taas itse päästä siihen rytmiin, että saisin illalla tehtyä seuraavan päivän postauksen valmiiksi. Näin ollen ei tarvitse stressata päivän aikana postauksen teosta, jos tuleekin jotain yllättävää!

  • Kaisa
   April 27, 2015

   Kiitos 🙂 kiva kuulla, ettei myöskään useampi postaus päivässä ole liikaa.

 • Sofia
  April 27, 2015

  Minulle postauksen ilmestymisajalla ei ole mitään merkitystä. Itsellä niitä tulee juuri iltaisin luettua, mutta samapa se minulle on, vaikka lukemani postaus olisikin ilmestynyt jo aamulla. Vastaavasti jos joskus illalla ei ole tullut luettua, niin sitte aamulla/päivällä voi lukea myös niitä iltasella ilmestyneitä.:)

  • Kaisa
   April 27, 2015

   Kiitos mielipiteestä 🙂 Vastaavia fiiliksiä löytyy varmasti monilta muiltakin. Loppujen lopuksi sillä ajalla ei varmaan ole niin kovinkaan suurta merkitystä, mutta olen nyt tätä pyöritellyt mielessäni hieman pakkomielteisesti viime päivät, joten oli avattava suu 😀

 • Karoliina
  April 27, 2015

  Itse opiskelen ja aamuni ovat rauhallisia, aamiaista syödessä tuleekin selailtua blogeja – aamu postaukset siis mieleeni! 🙂 Useampi postaus päivässä ei ole muutakuin positiivinen asia!

 • Viivuska
  April 27, 2015

  Mulla on tapana selailla blogit aina iltaisin ennen nukkumaan menoa. Jotenkin se rauhottaa ja onkin vähän syrjäyttänyt kirjan lukemisen 😀 Illalla lukiessa saan myös inspistä mahdolliseen asuun seuraavaan päivään:)

 • Henna
  April 28, 2015

  Itselläni on aamuisin aikaa ja blogeja tuleekin luettua samalla aamupalaa syödessä. Enkä usko, että ketään haittaa, jos postauksia tippuu päivän aikana useampikin, kunhan tahti ei vaikuta sisältöön. Siis mielummin asiaa harvemmin, kun väkisin väännettyjä juttuja monta kertaa päivässä 🙂 Täytyy kyllä myös kehua, että siirryttyäsi yrittäjäksi, on mielestäni blogisi taso noussut hurjasti 🙂 Aina blogisi on kyllä ollut tasokas, mutta nyt teksteistä paistaa mielestäni tekemisen ilo jotenkin erilailla kuin ennen 🙂

 • -H
  April 28, 2015

  Itse aloitan aamuni lukemalla blogeja aamiaisen yhteydessä, joten äänestän aamupostauksien puolesta 🙂

 • Mikaela
  April 29, 2015

  Mulle ei oo niin väliä, mihin kellonaikaan postaus tulee. Ja tää postaustahti on hyvä, mutta ei haittaa jos kerkeät postaamaan kaksikin päivässä 🙂

 • Kipsu
  May 4, 2015

  Itse pidän eniten aamupäivän postuaksista, vaikka periaatteessa kellonaika on yks ja hailee kunhan postaukset ilmestyisivät aina suurinpiirtein samaan aikaan. Eli siis, että jos postaustahti on kerran päivässä, niin EI niin, että tänään illalla, huomenna aamulla ja ylihuomenna keskellä yötä! Se säännönmukaisuus on parasta:D.

  Useampikaan postaus päivässä ei haittaa, kunhan toinen niistä ilmestyisi ns. tuttuun aikaan:D. Olen kuitenkin sitä mieltä, että mielummin yksi laadukkaampi postaus, kuin kaksi tai kolme turhanpäiväistä päläpälää, joissa ei ole minkäänlaista sisältöä / pointtia.

  Huuuhu, tulipa pitkä! 😀

Previous
Morning treat