Blockfest 2017 through my phone

Kesän viimeiset festarit taputeltu onnistuneesti. Tällä kertaa olin Ratinan stadionilla ilman mediapassia, joten fiiliskuvat ovat nyt puhelimella räpsittyjä. Tosin ne ovat kyllä ihan kivaa vaihtelua niihin tarkasti hiottuihin raakakuviin, joita normaalisti järkkärillä tulee kuvattua. Paremmat kuvat asusta sain napattua Saran avustuksella, kun törmäsin blogityttöihin alueella. Heidän kanssaan tuli hengailtua tovi, mutta varsinaisesti olin liikkeellä siskon ja meidän yhteisen ystävän kanssa.

Näiden kahden blondin seurassa ei kyllä käy aika koskaan pitkäksi ja koska sitä ollaan niin läheisiä tuttuja, niin tunteet saattavat heitellä yhdenkin päivän aikana todella rajusti 😀 Tällä kertaa ei onneksi avaimet lennelleet, eikä kukaan mököttänyt tai syönyt koko teamboxia yksin tyhjäksi, vaan oltiin ihan sovussa koko päivä.

Tunnelma festarialueella oli koko ajan hyvä ja sääkin suosi, vaikka tummat pilvet ja navakka tuuli enteilivät sadetta. Ilmankosteus ja puhurit takasivat mielenkiintoisen hiuspäivän ja Avain puolestaan järkyttävän hienon sekä legendaarisen keikkakokemuksen. Empä olisi uskonut minkälainen tunnelman heidän paluu saa aikaiseksi. Vaikka itse en ole koskaan ollut mikään superfani, niin kyllä siinä meni ihan kylmät väreet, kun kaikki ympärillä lauloivat biisejä sanasta sanaan mukana.

Päätös lähteä blockeille syntyi ihan viime metreillä, kun sain kuin sainkin ostettua lipun itselleni. Minulla oli viikonlopun aikana festareiden lisäksi myös toinen missio Tampereella, nimittäin tehdä linssikaupat. Päädyin parin vuoden jälkeen vaihtamaan molemmat linssini ja olen tästä ihan fiiliksissä. Tulen varmasti kirjoittamaan uusista linsseistä myöhemmin lisää, kunhan olen ensin hieman testaillut niitä. Myös editoinnista on toivottu postausta, joten täytyy siihenkin aiheeseen tarttua lähiviikkoina.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Syksyn yllättäjä