Bloggaajien parhaat reseptit

Muutamia vuosia sitten keittokirjat pitivät ehdotonta ykkössijaa reseptien haussa, mutta nykyisin niiden selailu on jäänyt todella vähälle. Laaja keittokirjavalikoimani kokikin viime muuton yhteydessä melkoisen karsintaprosessin, koska en halunnut niitä enää pölyttymään hyllylle. Muutamat parhaat säästin, mutta valtaosan resepteistä otan tänä päivänä verkosta ja blogeista.

Uusia reseptejä tulee toki googleteltua säännöllisin väliajoin, mutta minulla on muutamat suosikkireseptit blogeissa, joihin palaan aina uudestaan. Ajattelin, että olisi kiva jakaa ne täällä tänään omien reseptieni sijaan. Mm. seuraavat reseptit löytyy lukulistaltani:

Saran 3 vuotta vanha Texmex-ilta postauksen avaan vähintään kerran kuussa, kun mieleni tekee hyvää salsaa ja guacamolea. Tämä on siis todellinen klassikko 😀 Myös saman naisen Helppo ja herkullinen uunilohi on taivaallista ja pelastaa arjen ruokakriisit.

Elisalta löytyy useampikin hyvä (ja terveellinen) resepti, mutta ehdoton suosikkini on Kanaramen, johon olen onnistunut koukuttamaan myös miehini ja parhaan ystäväni 🙂 Aivan paras keitto kylmään talvipäivään!

Hannalta ja Alexalta löytyy ihan mahtavat ja myös terveelliset herkut esimerkiksi brunssipöytään. Alexan Banaanileipään jää todellakin koukkuun ja Hannan Chia-vanukas vadelmilla hellii sekä vatsaa että mieltä.

Minä entinen pizza-kammoinen olen viimeisen vuoden sisällä alkanut lämmetä kyseisellä ruoalle ja erityisesti tämä Metin jakama Kukkakaalipitsa on sellainen, jota voisin syödä vaikka joka perjantai. Nam!

Tahmean maanantaipäivän aloituksen pelastaa usein herkullinen Bananza-smoothie, jonka reseptin bongasin aikoinaan Kiralta. Tämän ohjeen myötä opin myös hyödyntämään taateleita ihan uudella tavalla.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Julian “Ehkä” täydellinen tomaattikeitto. Minun mielestäni postauksen otsikosta voisi jättää ehkä sanan pois, koska tämä todellakin on täydellistä.

Löytyykö teiltä jotain mahtavia blogi-reseptejä, joihin palaatte aina uudelleen? 🙂

Statistiikoista näen, että omaan blogiini eksyy päivittäin ihmisiä katsomaan mm. Bataattiranskalaisten, Kookos-lime-katkarapu-risoton sekä Jauhelihakeiton reseptejä. Ne taitavat siis olla suosituimmat täällä 🙂

ps. TALO-BLOGISSA POSTAUS TALOTOIMITTAJASTA JA TALOMALLISTAMME!

kuva: Sara Vanninen / editointi minä

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • A
  January 29, 2017

  Hei Kaisa, olen seurannut blogiasi todella pitkään ja tykännyt kyllä kovasti. Kuitenkin erityisesti viime aikoina minusta on tuntunut, että blogisi on ottanut jonkinlaisen harppauksen entistä inspiroivampaan suuntaan. Huomaan kerta toisensa jälkeen klikkaavani Bloglovinista ensimmäisenä sinun postauksiisi, sillä käsittelemäsi aiheet ovat juuri sopivan monipuolisia ja mielenkiintoisia. Blogiasi on myös ihana lukea siksi, että kirjoitat hyvää ja sujuvaa suomea ja blogin ulkoasu ja kuvat ovat raikkaita ja selkeitä. Kiitos siis ihanasta blogistasi 🙂

  • Kaisa
   January 29, 2017

   Et tiedäkään miten hyvään saumaan kommenttisi tuli, KIITOS <3 Päätin vuoden alusta laittaa uuden vaihteen päälle blogin suhteen ja maailman paras palkinto on kuulla, että se näkyy myös sinne ruudun toiselle puolelle. Tästä sain kyllä taas lisää motivaatiota tähän hommaan. Miljoona sydäntä tähän!

 • Westend Mum
  January 29, 2017

  Useissa blogeissa on mitä ihanimpia herkkuja nykyään. On kiva huomata, että ihmiset ovat kiinnostuneet entistä enemmän kokkailemaan – tai sitten saaneet viimein kanavan, jota kautta tuoda asia esille. Joka tapauksessa hyvä juttu 🙂

  • Kaisa
   January 30, 2017

   Aivan ei voi tietää kumpi tuli ensin 😀 mulla ainakin kokkailu ennen kanavaa 😉

Previous
Talotoimittaja ja talomalli