Blogikirppis

SI MODA BLOGIKIRPPIS

Minun piti jo viikonloppuna kertoa teille tulevasta blogikirppiksestä, mutta unohdin täysin. Parempi kuitenkin hieman myöhässä kuin ei milloinkaa vai mitä? Tämän viikon lauantaina 6.2. kannattaa siis Helsingissä liikkuvien tulla piipahtamaan Fabianinkadulle The Cock -ravintolaan. Siellä minä yhdessä muiden bloggaajien (mm. Alexan, Mariannan, Jannin, ja Hannan) olemme myymässä vaatteita ja asusteita parempiin koteihin.

Itselleni on tässä kertynyt muuton jälkeen hurjat määrät tavaraa ja vielä ajattelin tehdä yhden karsintakierroksen vaatekaapissa. Kaappitilan vähennyttyä olen luopumassa monista todella kivoista vaatteista, koska ne eivät vain yksinkertaisesti enää mahdu mihinkään. Tulkaahan siis kaikki kynnelle kykenevät paikalle! Aikaisemmista kirppiksistä viisastuneena vinkkaan vielä, että kannattaa todellakin tulla hyvissä ajoin paikalle. Lähes poikkeuksetta pöydät on tyhjennetty jo ensimmäisen parin tunnin sisällä.

ps. Laitan tällä viikolla snapchatin puolelle pientä esimakua myyntiin tulevista tuotteista, jos joku haluaa vilkaista. Löydätte minut sieltä nimimerkillä caseykaisa !

Bloggaajakirppis

6.2.2016 klo 10 eteenpäin
The Cock, Fabianinkatu 17

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kaksi hyvää löytöä