Blogin seuranta

Teidän korviin on ehkä jo kantautunut tieto Blogilistan tulevaisuudesta. Sivusto tosiaan lopettaa toimintansa 1.6.2015, eikä sen jälkeen sitä kautta voi enää blogeja seurata. Statistiikkoja tutkiessa näen, että osa teistäkin sitä käyttää, joten ajattelin vinkata muita tapoja seurata blogia, jotta voitte hyvissä ajoin vaihtaa mieleiseen.

♦ Blogilistaa vastaava palvelu (tosin “hieman” modernimpi) löytyy Bloglovinilta. Sieltä löytyy kätevästi sekä kotimaiset että ulkomaiset blogit saman katon alta. Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan lisämään Si Modan seurantalistalle.

SI MODA SEURANTA 2015 2

♦ Instagramista on tullut itselleni se “toinen blogi”. Olen tämän vuoden puolella panostanut kuvien laatuun, määrään sekä tilini ulkonäköön (kuvien muokkaus yms). Päivitän sinne useammankin kerran päivässä ja jaan blogipostauskuvien lisäksi paljon arki- ja behind the scenes -kuvia. Jos et ole vielä törmännyt instatiliini, niin löydät minut nimimerkillä @turunenkaisa.

SI MODA SEURANTA 2015 0

♦ Facebook-sivukin Sí Modalta löytyy, mutta en jotenkin ole osannut koskaan panostaa siihen sen kummemmin. Ehkä siitä syystä sinne ei myöskään ole hirveästi kertynyt aktiivia seuraajia. Joka tapauksessa päivitän sinne aina uusimman blogipostauksen heti julkaisun jälkeen, joten halutessaan sen kautta voi myös seurata blogia kätevästi reaaliajassa. Tykkäättekö te seurata blogia Facebookin kautta? Mietin, olisiko syytä panostaa facesivuun/päivittää sitä ahkerammin? 

SI MODA SEURANTA 2015 3

Näiden lisäksi tulee käytettyä Pinterestiä, mutta sitä kautta varmaan harvemmin blogeja seurataan. Itsekin lähinnä fiilistelen siellä erilaisia sisustuskuvia yms.

Näiden kaikkien neljän somen pikanäppäimet löytyvät useammastakin kohtaa blogista.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Always the best