*Yhteistyössä Marks&Spencer

SI MODA MS SEP24 2015 13

Blondi valtasi blogin! Ei, en ole värjännyt hiuksiani, vaan kutsuin siskoni pieneen stailausleikkiin. Aikaisempina kuukausina olen itse toiminut mallina Marks&Spencerin yhteistyökamppisten postauksissa, mutta tällä kertaa minua pyydettiin stailaamaan joku lähipiiristäni. Hyviä malleja olisi riittänyt pilvin pimein, mutta lopulta keskimmäisen sisareni uteliaisuus astua kameran eteen voitti ja päätin ottaa hänet mukaan leikkiin.

SI MODA MS SEP24 2015 3SI MODA MS SEP24 2015 15SI MODA MS SEP24 2015 00

Aiheena on syysmuoti ja kyselinkin alkuun olisiko siskolla mitään toiveita tai tarpeita uusiin syysvaatteisiin liittyen. Sain nopean ja lyhyen vastauksen; vihreätakki! En siinä kohtaa vielä tiennyt löytyisikö vihreää takkia, mutta uskoin klassisten parkatakkien pysyvän aina mallistoissa vuodesta toiseen. Takista lähti idea stailata asu sen ympärille. Vaatteita valitessa huomasin suosivani paljon sellaisia vaatekappaleita ja asusteita, joita itse rakastan. Meillä on siskon kanssa melko erilaiset tyylit, joten päätinkin yhden asun sijaan koota kaksi kokonaisuutta takin ympärille. Minä tykkään kulkea koroissa ja pukeutua hieman naisellisemmin, kun taas siskon tyyli on rennompi ja ehkä mukavuudenhaluisempi (?).

SI MODA MS SEP24 2015 1SI MODA MS SEP24 2015 11

Ensimmäinen asu (yllä) on näistä selkeästi enemmän omaa tyyliäni ja toinen (alla) taas siskon. Molemmat kuitenkin sellaisia, joita sisko voisi varmasti käyttää. Eivätkä ne loppujen lopuksi eronneet toisistaa älyttömästi, vaikka fiilis onkin jälkimmäisessä huomattavasti rennompi. Väritykset ovat melko yhtäläiset ja molemmissa toimi pohjalla saman takin lisäksi mustat skinny-farkut, joista me kyllä siskon kanssa tykätään kummatkin! Yläosaa sekä kenkiä ja asusteita vaihtamalla asu muuntui kuitenkin yllättävän paljon.

Tässä stailauksessa tuli myös hyvin esille kuinka monikäyttöisen, vihreän takin onnistuin M&S:n valikoimista löytämään. Bongattuani tämän takin rekistä, tiesin löytäneeni juuri sen mitä etsin. Karvakauluksellinen takki oli hyvin siskon tyylinen, mutta voisin yhtä hyvin nähdä sen myös itselläni. Ilman pörröistä kaulusta ja tikkivuorta takki sopii vaikka kesäkäyttöön. Lisävarusteiden kanssa sen kanssa pärjää puolestaan pitkälle syksyyn ja jopa leutoina talvipäivinä villapaidan kera. Mitäs siellä tykätään stailauksesta? Kumman kokonaisuuden te pukisitte mielummin?

SI MODA MS SEP24 2015 7SI MODA MS SEP24 2015 10SI MODA MS SEP24 2015 0

Oli muuten ihanaa vaihtelua olla taas kameran takana eikä edessä. Vaikka sisko ei todellakaan ollut kokenut “malli”, oli häntä helppo kuvata ja ohjeistaa. Ero ensimmäisten otosten ja viimeisten välillä oli mieletön. Jäykästä pönöttäjästä kuoriutui todella luonnollisesti kameran edessä liikkuva upea ilmestys. Sisaruskateushan on tietyssä mittakaavassa hyväksyttävää ja siitä syystä kerronkin nyt ihan avoimesti hieman kadehtivani molempien siskojeni hiuksia. Heillä on niin upeat ja hyväkuntoiset pitkät hiukset, että ei voi kuin ihailla! Näissäkin kuvissa huomio meinaa ainakin itselläni karata vaatteista noihin vaaleisiin kutreihin. Eikö muuten olekin hassua miten “eri värisiä” me ollaan, mutta kuitenkin tietyllä tapaa hyvin samannäköisiä ? 😀

ps. kotiblogin puolella uusi postaus!

SI MODA MS SEP24 2015 5SI MODA MS SEP24 2015 9

vaatteet, kengät ja asusteet MARKS&SPENCER (kuvauslaina)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • jenny
  September 27, 2015

  Upeat syystyylit. Siskosi on todella kaunis ja tosiaan huimasti sinun näköisesi. Näyttäisit siis blondinakin tosi kuumalta:D
  Kiitos inspiraatiosta!

  • Kaisa
   September 28, 2015

   Haha 😀 me ollaan aina naurettu, että mulle ei sopis yhtään blondi, mutta kiitos 😀 Hyvää syksyä sinne!

Previous
Tonttia etsimässä