Hyvä heräteostos

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU JUNE 19 2014 01OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki BikBok // kolitsi Lindex* // laukku COS // aurinkolasit Ray Ban // kengät Keds* // housut H&M trend 

(*saatu blogin kautta)

Alennusmyynnit ovat pyörähtäneet käyntiin niin netissä kuin kivijalkamyymälöissäkin. Itse kävin pikaisesti keskustassa alkuviikosta ja tein siinä samalla ensimmäisen alelöydön. Minulle tuli viime viikolla kova hinku saada tällainen “kesätakki”, joka liehuu ihanasti tuulessa. Liekö nämä kylmentyneet kelit, mutta takki oli saatava. Hymyilinkin suhteellisen leveästi, kun näin tämän BikBokin oman varustettuna punaisella -50% lapulla. Siinä ei kovinkaan montaa sekuntia mietitty, kun jo marssin liikkeestä ulos takin kanssa.

Minusta on vuosien varrella tullut paljon harkitsevampi vaateostoksilla ja harvoin lähden edes metsästämään näitä “hetken himotuksia”. Nimittäin yleensä näistä harkitsemattomista ostoksista ei seuraa mitään hyvää. Käytän niitä kerran pari ja sitten ne jäävät kaapin pohjalle. Tämän takin kohdalla en kuitenkaan usko, että näin tulee käymään. Jospa sitä olisi tähän ikään mennessä oppinut tekemään myös onnistuneita heräteostoksia?

Me lähdettiin tänään jo aikaisin aamulla juhannuksen viettoon Kotkaan. Huomisen ohjelma on vielä hieman auki, mutta sen tiedän, että tekemisen puutetta ei ainakaan tule. Jos en enää ehdi tänne teille palailemaan, niin oikein rentouttavaa ja ihanaa juhannusta kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Lali
  June 20, 2014

  Such a beautiful look – I really like your blue shoes. 🙂
  Love from Hamburg, Lali

 • Ada
  July 21, 2014

  Moikka!
  Mikä koko sulla on noista Ray Baneista? 🙂 Olen ostoaikeissa ja vertailen kokoja, nuo sun näyttävät älyttömän hyviltä!

  • casey
   July 21, 2014

   Moikka! Mä pähkäilin tosi kauan koon kanssa, myyjän mielestä se pienin (47mm) oli mulle parempi kuin se keskikoko (50mm),mut päädyin kuitenkin ottamaan tän keskimmäisen koska mun edelliset lasit oli jopa 52mm! Eli suosittelen sovittamaan jos mahdollista (ainakin stockalla sai sovitella miten paljon halusi), koska mun kohdalla koko oli ainakin makukysymys. En halunnut liian pieniä 🙂

Previous
Fake summer
Hyvä heräteostos