SI MODA ASU JAN25 2015 0

Farkut jalassa, minulla? Oi kyllä. Ehkä kerran tai pari puolessa vuodessa minuun iskee fiilis, että voisin kiskaista jalkaan kunnon siniset denimit. Jokaisella kerralla saan kuulla saman tutun lauseen “heii sulla on farkut!”. Jep. Taitaa olla muidenkin mielestä suhteellisen harvinainen näky tämä. En kyllä osaa sen tarkemmin sanoa, miksi käytän sinisiä farkkuja niin harvoin. Nimittäin näin yhdistettynä muuten mustaan asuun ne näyttävät tosi kivoilta! Pitää kai suosiolla kurkottaa useamminkin housuhyllyllä sen mustan farkkupinon yli.

Minun pitäisi muuten sävyttää hiuksiani hieman kylmemmän sävyiseksi, mutta tuntuu ettei tummille hiuksille ole mitään kotikonsteja, joilla saisi kätevästi punaisuutta pois. Hopeashampoosta ei tässä kohtaa taida olla apua, joten ainoa vaihtoehto on värjätä. Kotivärjäyksellä voi vaan helposti tulla liian tumma lopputulos. Tykkään tästä tummuusasteesta, enkä kaipaa enää niin tummanruskeaa, joka minulla oli vuosikaudet. Viime kerralla onnistuin kyllä saamaan aikaan sen täydellisen sävyn&tummuusasteen, mutta ehkä täytyy pelata varman päälle ja varata kampaajalle aika. Mutta jos teiltä löytyy joku hyvä vinkki miten pitää punaisuus poissa värjäyskertojen välissä, niin kertokaa ihmeessä!

SI MODA ASU JAN25 2015 3SI MODA ASU JAN25 2015 6SI MODA ASU JAN25 2015 4SI MODA ASU JAN25 2015 5

farkut/jeans BIKBOK*
neule/knit SEPPÄLÄ
laukku/bag LINDEX*
kengät/shoes BRUNO PREMI (Zalando*)
neuletakki/cardigan 2HAND
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

16 Comments
 • Ida
  January 25, 2015

  Hei oon itse käyttänyt vihertävää hoitoainetta, Lorealin expert-sarjan Chroma Carea sävyssä 23 Marron Froid. Se ajaa tummille hiuksille saman asian kuin hopeashamppoo vaaleille:)

  • Kaisa
   January 25, 2015

   Hmm. mielenkiintoista. Mistä oot tätä ostanu? Ja minkä verran oot kerralla laittanu? Ihan shampoopesun jälkeen vai? 🙂 kiinnostuin!

   • Ida
    January 26, 2015

    Bow’n Noora sitä aikoinaan suositteli eli kampaamo Bow’sta saa:) Oon sekoittanut Nooran ohjeen mukaan tavalliseen hoitoaineeseen noin puolet ja puolet kumpaakin shampoopesun jälkeen:)

    • Kaisa
     January 27, 2015

     Okei 🙂 Kiitos vinkeistä! Voitko myös suositella Nooraa kampaajaksi? Täällä ollaan nimittäin uutta vakkarikampaajaa vailla 🙂

 • jaana
  January 25, 2015

  Siis toimii tosi hyvin muuten mustan asun kanssa. Kiitos ideasta! Just tänään kokeilin että farkut ei tällä hetkellä miellytä silmää, mutta tosiaan mustien vaateiden kanssa ehkäpä..

  • Kaisa
   January 25, 2015

   Yllättävää, että mustan kanssa toimii 😀 itellänikin tulee aina välillä noita farkkuahdistuksia, hassua!

 • Emma
  January 25, 2015

  Mulla on punaisuus pysynyt poissa tukasta suht. hyvin niillä ColorMask-tehohoidoilla. 🙂 Samasta setistä on vissiin tullut jo shampookin.

  • Kaisa
   January 25, 2015

   Okei, mä oon aina kuvitellu et se Colormaskin ruskea on tosi punertava. Mut oon varmaa ollu väärässä. Pitääkin käydä uudestaa tutkimassa niitä 🙂 Kiitos vinkistä!

 • henna
  January 26, 2015

  Hei. Hopeashampoo pitää myös tumman värin kylmänä, eli brunetet voi myös käyttää 😉 kannattaa antaa muutama minuutti vaikuttaa. Tämän vinkin sain omalta kampaajaltani.

  • Kaisa
   January 26, 2015

   Ihanko tosi? Mä oon ollu siinä uskossa ettei siitä mitää hyötyä ole mulle 😀

 • n
  January 26, 2015

  Näyttää tosiaan jotenkin tosi freshille nuo siniset farkut, talvella kun tulee lähes aina valittua ne mustat. Löytyisköhän muuten noita farkkuja vielä kaupoista. Lahkeen pituus nimittäin näyttäisi olevan tarpeeksi lyhyt, mulla kun tuppaa melkein kaikki farkut olla aina hitusen liian pitkälahkeisia, vaikka en edes ole mikään lyhyt (167cm), eivätkä jalkanikaan mitkään ihan tapit (kai? :D) ole, tuntuu että kaikissa farkuissa sitä ylimääräistä on silti se muutama sentti. Juuri tuollaiset nilkkapituiset näyttää niin kivalle! 🙂

  • Kaisa
   January 27, 2015

   Nää on mun mielestä juuri nyt kaupoissa! Omani siis tosiaan pressikappaleet, mutta sain ne vasta viime viikolla, joten kyseessä pitäisi olla farkut, joita nimenomaan myymälöistä nyt löytyy 🙂

 • svi
  January 26, 2015

  Jos löydät jonkun hyvän idean punaisuuden poistamiseen hiuksista niin vinkkiä otettaisiin todella mieluusti vastaan! En omia hiuksiani enää ole moneen vuoteen värjäillyt, mutta punaisuus juuri ärsyttää välillä.. 🙂

  • Kaisa
   January 27, 2015

   Varmasti! Nyt lähtee nämä muutamat vinkit ainakin testiin 🙂

   • Qjs
    January 28, 2015

    Mut hei sulla on ihan just älyttömän kivan sävyisen punertava tukka! Ja farkutkin nätit.

   • Qjs
    January 28, 2015

    Mut hei sulla on just älyttömän kivan sävyisen punertava tukka! Ja farkutkin nätit.

Previous
Casual winter outfit