SI MODA ASU JUNE 18 2015 6

Olipa ihana huomata, että edelliseen postaukseen löytyi monella niin paljon sanottavaa! Oli mahtavaa kuulla teidän mietteitä asiasta, joka on itselläni pyörinyt pitkään mielessä. Kuten jotkut teistä sanoivat, niin omilla ehdoillanihan minä tätä hommaa täysin teen, mutta kyllä koen, että haluan ehdottomasti luoda sisältöä, joka myös teitä kiinnostaa. Teen sitä sitten vain omien rajojeni sisäpuolella. Tämä tarkoittaa minulle nimenomaan paljon tyyli- ja asujuttuja, sopivassa suhteessa ruokaa ja sisustusta sekä kauneutta. Pidempiä tekstejä tulee varmasti jatkossa ainakun niihin on aihetta ja kirjoittamiseen löytyy aikaa. Itsekin nautin välillä todella suuresti muiden pohdiskelevista postauksista. Kaiken suloisen ja kauniin esteettisen elämän ohella kun elämämme pidemmän päälle on sitä perus arkea iloineen ja suruineen. Toisinaan on ihana puhua ja kuunnella juttuja vähäpätöisemmistä muotijutuista, mutta välillä sitä sitten taas kaipaa vertaistukea tai muuten vaan esimerkkejä niistä tavallisen elämän käänteistä.

Tämä sunnuntai alkoi meillä erittäin leppoisissa tunnelmissa ystäväperheen luona brunssilla. Ollaan tutustuttu oikeastaan kunnolla vasta lasten tulon jälkeen ja melko harvoista treffeistä huolimatta meistä on tulleet hyviä ystäviä. Lähes samanlaisessa elämäntilanteessa elävien kanssa puhuttuvaa löytyy vaikka kuinka ja usein treffien päätteeksi tuleekin harmiteltua miten paljon jäi vielä puhuttuvaa. Tytöilläkin sujuu leikit jo pienestä ikäerosta huolimatta todella hyvin ja meitä aikuisia ei välillä haluta enää ollenkaan mukaan häiritsemään. Joskus ennen minin syntymää hieman huvittuneena aina kuuntelin tarinoita näistä lapsiperheiden yhteisitä ajanvietoista ja naureskelin sille kaaokselle. Nyt äitinä niiden viehätyksen ymmärtää. Vaikka melkoista säätöä ja hulinaa se onkin, niin jollain tapaa on ihanaa nähdä miten suuresti lapset näistä nauttivat ja samalla saada itse hieman vertaistukea sekä vaihtelua arkeen. Nyt suunnitteilla on muutamia kivoja kesäisiä aktiviteetteja yhdessä ja vaikka ne hieman järjestelyä vaativat, niin ovat ne varmasti meille kaikille ikimuistoisia.

SI MODA ASU JUNE 18 2015 2SI MODA ASU JUNE 18 2015 3

Jos pohditte, että tämänkö näköisenä olin tosiaan liikenteessä tänään niin juu ei, en ollut. Tämä äiti lähti brunssille treenitrikoissa ja tennareissa. Asu on peräisin toissa viikolta, kun vietettiin mukavaa iltaan My:Nelly tiimin kanssa Aallonkodissa. Olen kerran aikaisemminkin ollut tässä samassa Finlandia penthousessa, mutta se oli talvisaikaan ja silloin tämä koko upea parveke jäi minulta kokematta. Nyt meille sattui vielä todella kaunis ilma, joten oli melko helppo tehtävä kuvata onnistuneet, kirkkaan sinisen taivaan värittämät kuvat. Päällä ollut mokkahame on kyllä yksi tämän kesän/kevään suosikeistani. Se on myös kerännyt joka kerta kehuja, kun olen sen päälleni kiskaissut. Jotenkin ihanan tyttömäinen, mutta samalla skarppi. Lyhyt mittakaan ei häiritsen, jos yläosa ei ole kovin paljastava.

SI MODA ASU JUNE 18 2015 1SI MODA ASU JUNE 18 2015 4SI MODA ASU JUNE 18 2015 5

hame/skirt MANGO
kengät/shoes STRADIVARIUS
takki&paita/jacket&blouse GINA TRICOT*
aurinkolasit/sunnies RAY BAN
laukku/bag TIGER OF SWEDEN
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Elämänmakuinen blogi?