By Kaisa Turunen

SI MODA BY KAISA TURUNEN 5Edellisessä postauksessa kerroin aarrekartastani, johon keräsin viime syksynä kuvia tulevaisuuden haaveistani. Viimeisen puolen vuoden aikana enemmän kuin yksi näistä kuvien haaveista on saanut tuulta alleen. En muista koska olisin viimeksi ollut yhtä innostunut ja jännittynyt. Parasta tässä on se, että kaikki asiat ovat lähteneet rullaamaan nimenomaan sen takia, että olen itse ollut aktiivinen. Kaikista jutuista en voi vielä teille kertoa, mutta yhtä omaa henkilökohtaista projektiani haluan teille nyt hieman avata.

Aarrekartan eräässä kuvassa oli kamera. Sain ensimmäisen järjestelmäkameran ylioppilaslahjaksi yhdeksän vuotta, mutta todellinen into kuvaamiseen syntyi vasta muutamia vuosia sitten blogimaailman kehittyessä. Olen aina ollut hyvin kilpailuhenkinen ja kuvien tason nousu blogeissa antoi itselleni potkua opiskella paremmaksi kuvaajaksi.

SI MODA BY KAISA TURUNEN 2SI MODA BY KAISA TURUNEN 7

Minin syntymän jälkeen innostuin kuvaamaan lapsia ja hieman yllättäen ihastuin hommaan niin kovasti, että aloin miettimään pitäisikö minun tehdä tätä enemmänkin? Monelta suunnalta sain kyselyjä näkisikö minun ottamia kuvia jostain ja löytyikö minulta portfoliota. En oikein ollut edes osannut ajatella mahdollista portfoliota aikaisemmin. Alkuun olin sen suhteen hieman epäröivä monestakin syystä. Viime syksyn ahdinko kuitenkin muutti mieleni. Kaipasin jotain konkreettisia muutoksia, rohkeita päätöksiä ja askelia eteenpäin. En voinut enää pelätä ja miettiä mitä jos tämäkin menisi pieleen. Mitään en koskaan saisi, jos en edes yrittäisi.

SI MODA BY KAISA TURUNEN 1SI MODA BY KAISA TURUNEN 6Portfolion keräämistä ei tarvinnut aloittaa alusta, koska materiaalia oli kertynyt siihen mennessä jo ihan mukavasti. Yrityskin minulla oli jo pystyssä, joten nyt tarvittaisiin vain sivut. Tässä kohtaa olisin voinut oikaista ja tehdä nopeat sivut yksinkertaiselle blogipohjalle, mutta halusin tehdä rauhassa omannäköiset sivut. Nyt on vihdoin se aika, kun haluan toivottaa myös teidät tervetulleiksi sivuille. Vielä niissä riittää varmasti viilattavaa, mutta yleisilme alkaa olla kohdillaan. Käykäähän kurkkaamassa, jos kiinnostaa mitä olen kuvaillut ns. blogin ulkopuolella. Tässä postauksessa on kuvituksena muutamia otoksiani, mutta sivuilta löytyy reippaasti lisää 🙂

www.bykaisaturunen.com

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • veerala
  May 4, 2016

  Vautsi! Kauniit sivut 🙂
  Tsemppiä! 🙂

 • Jasmin
  May 4, 2016

  Tää sun blogi on kyllä ihan parasta Suomen blogimaailmassa. Arvostan aidontuntuisia juttuja (esim. juttu hiustenlähdöstä, jutut ystävistä ja mammakavereita sekä syksyn alakuloisesta vaiheesta elämässä) ja kauniita kuvia. Muilla bloggaajilla homma tuntuu vaan menevän enemmän ja enemmän pinnalliseksi. Monista blogeista tuleekin katsottua vain kuvat, mutta sun blogin tekstit tulee luettua. Itsekin kyllä arvostan estetiikkaa, ja pidänkin esim. blogin ulkonäöstä ja asettelusta. Erityisesti odotan juttuja mi casan puolelle. 🙂

 • Lii L
  May 5, 2016

  Todella mahtavaa! Onnea uuden kuvaus urasi kanssa, ja nettisivut näyttävät todella asiallisilta ja sinulta 🙂

 • Milla K
  May 5, 2016

  Go Kaisa!! Sivut ja kuvat näytti ihan mielettömän hyvälle 🙂 Välillä pitää vaan uskaltaa uskaltaa. Tsemppiä!

 • Jonna
  May 6, 2016

  Aivan ihana ja moderni kotisivu 🙂 Varmasti suosittelen Kotkan seudulla kaikille tutuille, jos kuvaajaa etsivät. Tsemppiä uusiin haasteisiin!

Previous
Suunta ylöspäin