OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minun täytyy ehdottomasti jakaa teidän kanssanne eräs kahvilavinkki Sveitsin reissulta. Siskoni vei meidät viimeisenä päivänä Zürichissä Cakefriends nimiseen kakkukahvilaan. Se sijaitsee Niederdorfin kaupunginosassa. Sisko kertoi sen olevan hänen mielestään ehkä kivointa aluetta Zürichin keskustassa. Sieltä löytyy paljon ravintoloita, pieniä putiikkeja yms. Se oli myös minun mielestäni paljon tunnelmallisempi kuin esimerkiksi pääkadun (Bahnhofstrasse) kolkko ilmapiiri.

Cakefriends tarjoaa nimensä mukaisesti erilaisia paikan päällä leivottuja kakkuja. Lisäksi sieltä löytyy niin ikään paikan päällä leivottuja leipiä ja suolaisia herkkuja sekä paljon erilaisia kahveja, kaakaota ja teetä. Saapa sieltä aamiaista ja lounastakin. Sisko kertoi, että monet käyvät siellä istumassa myös iltaisin. Paikka on sunnuntaita lukuunottamatta kymmeneen asti auki! Sisustus oli hauska yhdistelmä modernia kahvilaa ja yökerhoa. Katossa oleva logovalaisin toi auttamatta mieleen tanssiklubin. Pidin myös melko skandinaavisista tuoleista ja pöydistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA SI MODA SVEITSI CAKE FRIENDS 10

Me pysähdyimme kahvilaan tarkoituksena vain juoda jotain lämmintä ennen parin tunnin päästä syötävää lounasta, joten emme viitsineet tilata jokainen omaa kakkuamme. Ja hyvä näin. Yksi tilaamamme kakku oli aivan tarpeeksi. “Cake&Cream” oli niin makeaa ja suklaista, että sen rinnalla siskon täyteläinen kaakaoki maistui kevyt versiolta. Saimme tosissamme tehdä töitä, että kakku saatiin syötyä viimeistä murua myöten. Ihanaa, mutta niin makeaa, että sokerihumala oli lähellä! Tämän kakkukokeilun lisäksi tilasimme tosiaan erilaisia juomia, kaakaota, chai lattea ja tavallista lattea. Kaikki maistuivat erinomaisilta. Viereisessä pöydässä syötiin lounasta, joka sekin näytti hyvältä. Olisi pitänyt syödä ateria väärässä järjestyksessä ja jatkaa jälkiruoasta suoraan pääruokaan.

Pakko muuten kertoa eräs asiaan hyvin etäisesti liittyvä juttu. Minulla tuli kyseisen kahvilan nimestä koko ajan mieleen omat kaverini. Ja miksikö? Tiedättehän miten sisarukset/ystävät keksivät typeriä lempinimiä toisilleen? Omani keksivät aikoinaan Kaken, ei en huijaa. En voi sietää tätä hirveää, “lievästi” maskuliinista nimeä, mutta silti monet sitä ahkerasti käyttävät :D. Ehkä juuri siksi, kiusallaan. Pari vuotta sitten samaiset ystäväni keksivät lempinimestä hieman lempeämmän version Caken. Eli nyt olen Kake ceellä ja tämä kahvila on minulle yhtä kuin Caken kaverit. Aika monet heistä ovat kyllä minun lisäkseni melkoisia herkkusuita 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cakefriends

Monday-Saturday 10-22

Sunday 10-20

Torgasse 3

8001 Zürich, Switzerland

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Koneahdistus