SI MODA ASU JULY22 2015 4

Hamstrasin opiskeluaikojeni alussa yhtä Zaran neuletakkia joka värissä. Se oli suurin piirtein saman mittainen kuin tämä, mutta erilaista neulosta ja hieman tiukempi. Tämän villityksen jälkeen olen suorastaan karsastanut neuletakkeja.

Viime vuosina pinnalle nousseet nilkkapituiset neuletakit saivat kammosta huolimatta huomioni, olivathan ne kiva uusi tuulahdus perinteisten rinnalla. Niiden käyttö on kuitenkin ollut hieman rajallista, koska ulkotakkien alla niitä on lähes mahdotonta pitää. Tämä kuvissa näkyvä neuletakki on ensimmäinen lyhyempi versio (ei tämäkään toki lyhyt ole), jonka kelpuutin päälleni sitten neuletakkien yliannostuksen. Alkuun arvelutti osaisinko neuletakkia käyttää, koska se tuntuu niin kovin arkiselta ja liiankin helpolta (?) vaatteelta. Mutta mikäpä pelastaisikaan paremmin arkipäivien asukriisit kuin yksinkertainen neuletakki? Nyt innostus näitä kohtaan on taas nousussa ja haaveilen talveksi jotain villaisempaa versiota tämän puuvillaisen rinnalle. Olisiko teillä vinkkejä hyvistä, laadukkaista neuletakeista?

//

I have basically lived in this cardigan this summer. Love the color and nice cotton material. I would love to find another cardigan made of wool for winter. Maybe in nice grey color.

SI MODA ASU JULY22 2015 6SI MODA ASU JULY22 2015 9SI MODA ASU JULY22 2015 00SI MODA ASU JULY22 2015 5SI MODA ASU JULY22 2015 2SI MODA ASU JULY22 2015 1

neuletakki/cardigan GINA TRICOT*
kengät/shoes TOPSHOP
farkut/jeans MONKI
laukku/bag TIGER OF SWEDEN
aurinkolasit/sunnies LE SPECS
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Terhi Suanto
  July 22, 2015

  Mulla on tämä täysin sama “ongelma” villatakkien kanssa ja olen etiskellyt pidempää villatakkia joka kuitenkin menisi talvella takin alle. Vielä ei ole napannut. Tuo sun näyttää aivan ihanalta, mutta talveksi juurikin villainen hakusessa. Jos tärppää niin vinkkaa ihmeessä blogissa : )

  • Kaisa
   July 24, 2015

   Vinkkaan 🙂 Voisinkin jossain vaiheessa vähän tutkia valikoimia ja vaikka tehdä postauksen parhaista!

 • jenny
  July 23, 2015

  Espritin neuletakit ovat olleet loistavia hinta-laatusuhteeltaan!

  • Kaisa
   July 24, 2015

   Esprit tuo mulle aina mieleen oman äitini ja vaikka siellä kivoja vaatteita on, en ole kokenut niitä omakseni. Viime vuosina olen kuitenkin nähnyt kavereilla muutamia tosi kivoja juttuja Espritiltä, joten ehkä pitäisi rohkeasti mennä katselmaan Espritin liikkeeseen valikoimaa 🙂

 • riiri
  July 23, 2015

  Pitkät (mutta ei liian pitkät, sillä olen itse lyhyt) kiinnostavat kyllä kovin, mutta en löydä mistää puuvillaista/villaista vaan kaikki ovat akryylia tai muuta kamalaa tekokuitua. Onko tuo Ginan todella puuvillaa?

  • Kaisa
   July 24, 2015

   Mun piti käydä ihan tutkimaan tätä asiaa, koska omassani ei ole tuotelappua (mallikappale) ja oletin sen käsituntumalta olevan puuvillaa. Yleensä osun siinä oikeaan. Mulla on aikaisemmin ollut 100% puuvillaneuleita Ginalta ja ne ovat olleet tosi hyviä. Nyt näyttäisi kuitenkin nettikaupan perusteella olevan niin, että tämä olikin sekoite (tekokuituja), mutta yllättävän hyvälaatuinen sellainen. En aina sulje pois tekokuitusekoitteita, sillä jossain kohtaa ne voivat toimia paremmin kuin 100% luonnonkuidut. Toki parhaita vaihtoehtoja ovat yleensä luonnonkuitujen ja tekokuitujen yhdistelmät. Mutta niin, pahoittelen harhaan johtavaa kommenttiani 🙂 Gina Tricot on kyllä viime vuosina tuonut valikoimaan parempiakin materiaaleja ja esim. pellava- ja silkkipaidat ovat olleet todella hyviä hintalaatusuhteeltaan. Lupailin tuossa alla tehdä mahdollisesti kollaasi hyvistä laadukkaista neuleista. Jos siitä vaikka tärppäisi?

Previous
Third