SI MODA ASU MAR24 2015 1 SI MODA ASU MAR24 2015 3

Monet ovat kyselleet miten pukeudun ns. arkena. Jos ei nyt puhuta päivän leikkipuistolookista, niin tämä yllä näkyvä asu on aika hyvä esimerkki siitä minkä näköisenä sitä yleensä lähden esimerkiksi kaupungille asioille tytön kanssa. Rento, mutta siisti yhdistelmä toimii silloin parhaiten. Asussa on mukava liikkua ja työntää vaunuja, mutta siinä tohtii myös mennä ystävän kanssa ekstempore lounaalle.

Supermukavat väljät housut ja pehmoinen neule kaipasivat hieman ryhtiä, joten koska tiesin etten korkokenkiä tule pukemaan, päätin hoitaa asian vaalealla trenssillä ja napakalla poninhännällä. Vaikka voin todeta olevani pidemmän päälle korkkarityttö, niin tällaisina päivinä mukavuus vie voiton ja jalkaan päätyvät lähes poikkeuksetta matalat kengät. Mustat ja valkoiset Converset ovat molemmat luottokenkiäni ja pakkaan aina yhden parin mukaan, jos lähden reissuun. Keskellä talvea niitä tulee harvemmin pidettyä, mutta lumien väistyttyä oli taas aika kaivaa nämä esiin.

Tällä hetkellä teen lähtöä lentokentälle, nimittäin tämä päivä menee Tukholmassa. Kyseessä on se ACO:n järjestämä visiitti heidän tehtailleen, josta puhuin aikaisemmin täällä. Siellä pääsen myös esittämään teidän jättämiä kysymyksiä. Palataan reissutunnelmilla ja vastauksilla sitten myöhemmin. Mukavaa päivää kaikille!

SI MODA ASU MAR24 2015 4SI MODA ASU MAR24 2015 2

housut/pants LINDEX*
kengät/shoes CONVERSE
takki/jacket BIKBOK
neule/knit GINA TRICOT*
laukku/bag COCCINELLE
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • lyhyenläntä
  March 25, 2015

  Kuvasi olisivat luonnollisempia ja niitä olisi mukavampi katsella jos et aina nostaisi kantapäitä halutessasi antaa itsestäsi muutaman sentin pidemmän vaikutelman. Nykyään katse kiinnittyy kuvissa ainoastaan siihen

  • Kaisa
   March 27, 2015

   Myönnän kyllä herkästi varvistelevani kameran edessä, joten lupaan yrittää karsia tätä niin ettei joka ikisessä kuvassa olla varpaillaan 🙂

Previous
Samettinen sienikeitto