Cause small things can make a big difference

SI MODA ASU JAN 10 2013 SI MODA ASU JAN 10 2013 SI MODA ASU JAN 10 2013SI MODA ASU JAN 10 2013takki Asos, college & laukku COS, paitis Dubai, kengät Nike, käsineet Zara, korvakorut Glitter (vanhat)

Nyt tulee taas näitä elämän suurimpia kysymyksiä eli värjätäkö hiuksia vai ei? Juurikasvua pukkaa ja oma väri on ehkä astetta vaaleampi (lue harmaampi) mitä tuo nykyinen. Mietin josko kasvattaisi kokonaan oman värin esiin vai värjäisikö juurikasvun piiloon. Omassa värissä olisi se plussa ettei se haalistuessaan kääntäisi yhtään punertavaan. En nimittäin voi sietää tuota tällä hetkellä jo hieman punertavaan kääntyvää sävyä 😀 Toisaalta tykkään tästä tummuusasteesta, vaikka eipä tuo muutos nyt kovinkaan suuri olisi. Auttekeehan nyt joku, ettei elämä mene kokonaan pilalle!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Jozella
  January 10, 2013

  Kiinnostava asukokonaisuus! 🙂

  Minä kasvattaisin oman hiusvärini takaisin (jos vain jaksaisin :D), mutta siinä kyllä menee valitettavan kauan aikaa, että se on kokonaan kasvatettu. Mutta se on varmasti sen arvoista, ja eipä tarvitsisi olla jatkuvasti juurikasvua värjäilemässä! Mutta sulle sopii tosi hyvin myös tuo tumma väri 🙂

  xo

  Jozella

  http://jozellablog.blogspot.fi/

 • ^^
  January 10, 2013

  Tää ei mitenkään nyt liity tähän postaukseen, mutta mää tykkään ihan hirveesti sun tyylistä ! Se on niin erilainen ja ihana, soppii sulle! 🙂 <3

 • Maria
  January 19, 2013

  Vähän myöhässä kommenttia, mutta zoomailtuani nyt noista kuvista sun juurikasvua väri ei näytä ollenkaan pahalta. Varmasti kumpi tahansa vaihtoehto sopisi. 🙂 Itse tein reilu vuosi sitten päätöksen kasvattaa oma väri takaisin kyllästyttyäni siihen, miten huonoon kuntoon värjätty tukka meni ja värikään ei koskaan ollut ihan oikea, aina liian tumma tai keltainen.

  • Casey
   January 20, 2013

   No päätin hieman sävyttää sitä, ei ainakaan nyt ole intoa kasvattaa omaa väriä takaisin…

Previous
Details 2012
Cause small things can make a big difference