Chicken pie for the mind

On ollut aika hektistä muutamat päivät, tullut vaan hoidettu asioita asioiden perään. Tänään sain huomiselle mekon valmiiksi ja kävin hakemassa itselleni pienen lahjan (siitä lisää myöhemmin). Nyt alkaa kaikki olla valmista huomista NFA:n finaalia varten. Jännittää muuten pirusti. Laitan tähän väliin kanapiirakan ohjetta, jos vaikka saisin mielelleni yön ajaksi rauhan. En tiedä kuinka herkullisen näköisiä nää kuvat on, mutta piirakka on sikkke hyvää! Teen tätä aina välillä Teemulle iltapalaksi (ja toki itsellenikin). Oon vähän muuntelemalla kokeillut myös salami- ja kasvis-versioita. Onhan tässä aika paljon kaikkea ei niin terveellistä, mutta ilmankos maistuu hyvältä 😀

Chicken pie with blue cheese

1 pkt pirkka rukiinen piirakka taikinaa (paras! tai tee ite niin vielä parempi)

Esipaista pohjaa 225C 10 min

Täyte:

paistettuja kanasuikaleita n. 300g (marinoituja tai ei, mausta itse mieluiten) voi myös käyttää grillattua kanaa kuten minä viimeksi

150 g tuorejuustoa (laitoin n. puolet levitettävää homejuustoa ja puolet maustamatonta eli tässä on nyt varaa leikkiä oman maun mukaan)

0,5 – 1 dl maitoa

1 dl creme francheta

3 munaa

1 rkl sweet chili kastiketta

suolaa (+ muita mausteita riippuen kanasta ja tuorejuustoista)

1½ juustoraastetta (jos laitat homejuustoa suosittelen, että tää on jotain” mauttomampaa” esim. mozzarellaa)

kourallinen kuutioituja persikan (/ananaksen/mangon) paloja

Kaada täyte pohjan päälle (tätä tulee aika runsaasti, joten korkeat reunat vuoassa tai tee puolikas annos). Paista 20-30 min.

Tosiaan olen vaihdellut tuorejuustoa, täytettä ja aina vaan toimii! Meillä ainakin tästä tykätään kovasti 🙂

Nyt lähden kokeilemaan nukkumista, jos se tältä jännitykseltä mitenkään onnistuu…

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
when its all said and done
Chicken pie for the mind