Chicken pockets

SI MODA FOOD KANATASKUOLYMPUS DIGITAL CAMERA SI MODA FOOD KANATASKU

Jokin vastaava ruokaohje taitaa postausarkistoista jo löytyä, mutta laitetaan tämä nyt tänne, koska hieman erilaisella reseptilla syntyivät nämä täytetyt kanafileet:

Kanatasku feta & salami täytteellä

4 kanan rintafilettä / oliiviöljyä / tuoretta basilikaa

2 valkosipulin kynttä raastettuna / suolaa & mustapippuria / fetaa

kirsikkatomaatteja / salamia

Pilko kirsikkatomaatit, salamiviipaleet ja feta pieniksi kuutioiksi. Silppua kourallinen basilikan lehtiä ja sekoita oliiviöljyn joukkoon. Lisää raastettu valkosipuli, kuutiot ja pippuri (suolaa ei välttämättä tarvitse salamin ja suolaisen juuston vuoksi).

Mausta kanafileitä päältä päin tarpeen mukaan. Tee fileisiin syvät taskuviillot. Täytä ne muhennoksella ja aseta fileet uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200°C n. 15 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • JonnaH.
  November 7, 2013

  Herkullisen näköistä ja helppoa. Menee kokeiluun meidän keittiössä!

  • casey
   November 8, 2013

   Helppoa todellakin 🙂 jos kanoihin haluaa kauniin pinnan, voi niitä ruskistaa hetken ennen kuin laittaa uuniin!

 • Taija
  November 8, 2013

  Kuulostaapa hyvältä, pääsee ehdottomasti kokeiluun! Viimeksi kun tein jotakin kanaruokaa uunissa, taisivat fileet vain jäädä hieman raa’aksi vaikka ensin niitä pannullakin kypsensin. Oletko varma että nämä kypsyy pelkästään uunissa 15 minuutissa? 😮

  • casey
   November 8, 2013

   Ainakin mulla kypsyivät 🙂 riippuu tietty uunista (ja fileiden paksuudesta)! Sen vuoksi ohje n.15minuuttia. Kommentoinkin jo edelliselle, että halutessaan fileitä voi hieman ruskistaa pannulla ennen uunia, mutta tämä lähinnä kauniin värin saamiseksi 🙂

Previous
Rooftop
Chicken pockets