Cholossa

Mainitsin pari postausta sitten käyneeni ensivierailulla Cholossa. Tämä meksikolainen katukeittiö tarjoilee konstailematonta ruokaa edulliseen hintaan. Cholossa saa itse valita “kuoren”, täytteen ja kastikkeen. Olen jotenkin kovin mieltynyt näihin paikkoihin, joissa annetaan muutama vaihtoehto kustakin kategoriasta ja niistä voi jokainen rakentaa mielensä mukaisen annoksen. Ensinnäkin annoksen valitsemiseen ei ainakaan minulta mene niin kauan, kun ei tarvitse pohtia “miksi juuri tuota salaattia ei saa avokadolla?” tai “miksi tähän pastaan tulee vuohenjuustoa eikä parmesaania?”. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neljä eri “kuori”-vaihtoehtoa burrito, taco, tostada ja naked burrito määrittelevät sen, minkä mallisen annoksen saat eteesi. Voit nauttia ruoan paikan päällä pikkuisessa kapeassa ravintolassa, ulkopöydillä tai ottaa take awayna mukaan. Nämä ovat erittäin käteviä eväitä haettavaksi puistopiknikille!

Kuoren sisällä voi sitten olla ihan mitä vaan kanasta, naudanlihaan ja papuihin. Kastikevaihtoehdoissa on kolmea eri “tulisuusastetta” ja itse raukkiksena otin tietysti sitä miedointa. Tosin mielestäni minun Salsa Verdeni oli huomattavasti tulisempaa kuin mieheni Chile Chipotle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chololle plussaa nopeasta palvelusta, hyvän kokoisista annoksista, erinomaisesta hinta-laatusuhteesta sekä ihanan konstailettomasta tyylistä niin paikan sisustuksessa kuin astioissakin. Pientä noottia antaisin lämpöisestä cokiksesta, jota ei hyvitetty vaan annettiin jääpaloilla täytetty lasi käteen. Viilenihän se cokis siinäkin, mutta olisi sitä voinut uuden kylmän antaa. Joka tapauksessa ensimmäinen visiittini tähän pieneen mutta piskuiseen ravintolaan oli positiivinen ja varmasti poikkean täällä uudemmankin kerran. Tosin seuraavaksi testivuorossa olisi Cholon “isoveli” Patrona. Onkos joku teistä ehtinyt kokeilemaan sitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cholo

Mexican street kitchen

TUE- FRI 11-20 SAT 12-21

Lönnrotinkatu 9, Helsinki

 

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • ystävällinen hei
    June 30, 2014

    Mä kävin poikaystävän kanssa muutama viikko sitten Patronassa ja jäi oikein kiva maku suuhun. Tarjoilijat mukavia ja kertoivat mitä kaikkea annokset sisältävät. Alkuruuat ihan mahtavia. Pääruoan tortilla oli aika tavanomainen, mutta olisi pitänyt valita ehkä toisin. Suositus silti Patronalle.

Previous
Yhden minuutin tuunaus
Cholossa