City by the sea

SI MODA ASU MAY24 2016 5Tiedättehän miten jokaisella meistä on yleensä se lempipaikka omassa kotikaupungissamme? Minulle se on tässä näin. Merimuseon huipulla. Olette ehkä huomanneet, että kuvailen täällä asuja usein (vähän liiankin usein), mutta en mahda sille mitään, kun puitteet ovat niin hienot. Toki tähän liittyy rakkaita muistojakin, kun päätimme vajaa neljä vuotta sitten ikuistaa hääkuvamme täällä samaisessa paikassa.

SI MODA ASU MAY24 2016 1SI MODA ASU MAY24 2016 6SI MODA ASU MAY24 2016 4Tänne tykkään kavuta katselemaan auringonlaskua ja katselemaan kaupunkia, jossa kasvoi aikuiseksi ja jonne palasin pitkän tauon jälkeen. Täällä minut valtaa erityinen rauha ja pystyn jäsentelemään sotkussa olleet asiat päässäni paremmin. Täältä saan inspiraatiota ja voimaa.

Erityiseksi paikan tekee museon hienon arkkitehtuurin lisäksi ympäröivä meri ja edessä avautuva kaupunkinäkymä. Jos koskaan eksytte Kotkaan, niin suosittelen piipahtamaan täällä ylhäällä. Lupaan ettette pety!

Millainen on muuten teidän lempipaikkanne?

SI MODA ASU MAY24 2016 2SI MODA ASU MAY24 2016 7Tälle päivälle on luvattu jo melkoista hellettä ja sekös hymyilyttää. Vielä olisi muutamat sähköpostit sekä työasiat hoitamatta ja sitten täytyy lähteä hakemaan mini päiväkodista. Loppupäivä taidetaankin sitten viettää puistossa 🙂 Aurinkoista päivää kaikille!

SI MODA ASU MAY24 2016 3

shirt MARKS&SPENCER / shoes TOPSHOP / sunnies LE SPECS

jeans GINA TRICOT /necklace ZARA

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Siiri
  May 26, 2016

  Kiva lukea ja katsoa kuvia Kotkan maisemista, itselle myös kotoisia maisemia!:) Sulla on tosi kiva tyyli ja kauniita kuvia, aina tulee hyvälle mielelle täällä piipahtaessa 🙂

  • Kaisa
   May 26, 2016

   Kiitos kauniista sanoista <3 piristi kummasti sadepäivän keskellä 🙂

Previous
Majoneesia ja meksikolaisia katumaisseja