City mini

SI MODA MINI 001

Niinhän siinä yleensä käy, että kun olet jotain tiettyä etsimässä kaupoilta löydätkin jotain aivan muuta (ihanaa ja alessa tietty). Vaikka pää sanoo, että hanki nyt hyvä ihminen niitä kunnon ulkovaatteita lapselle, niin sydän käskee ostamaan sen tyylikkäimmän taaperon kevättakin ikinä. Eihän tätä pääse vielä edes käyttämään seuraavaan puoleen vuoteen, mutta katsokaa nyt miten söpö se on!! Kuin miniversio minun takistani.

Normaalihintaisena en takkia olisi varmaankaan raaskinut ostaa, mutta nyt alennuslapun kera kyllä. Muutenkin on mielestäni järkevää pyrkiä hankkimaan lastenvaatteet (erityisesti arvokkaammat ulkovaatteet ja jalkineet) alesta. Harmittaa vieläkin, että jätin alkukesästä muutamat -75% alelapulla varustetut lasten talvikamppeet kauppaan. Olisin päässyt huomattavasti halvemmalla ja nyt olisi pari ongelmaa vähemmän. Välillä on tietysti vaikeaa arvioida lapsen kasvua, mutta ainakin minin kohdalla olen hyvin osannut ennustaa vaatekoon seuraavalle puolelle vuodelle.

SI MODA MINI 002

jacket COS kids / beanie KAPPAHL / shoes ADIDAS ORIGINALS

Kengänkoko hänellä tosin kasvoi loppukesästä yhdessä hujauksessa ja samalla kaikki kengät jäivät pieniksi. Kiitos nopean reagointini, nyt kenkiä on taas tähän hetkeen aivan tarpeeksi. Myös seuraavaa kokoa löytyy jo kaapista, joten kenkien osalta on varauduttu hyvin.

Nämä Adidaksen kröhöm överisiistit korkeavartiset tossut tilasin jo kesällä, mutta nyt ne ovat vihdoin sopivat. Otin sen verran reilun koon, että talvella niihin mahtuu villasukka. Toivoa siis on, että näiden kanssa pärjätään myös pitkälle kevääseen. Haluisin kyllä kovasti nähdä tämän kombon kenkiä, takkia ja pipoa myöten minin päällä. Luulen, että äidinkin asut kalpenisivat tämän rinnalla, vai mitä?

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Henna
    October 24, 2015

    Lapsille tehdään nykyään ihan överisuloisia vaatteita! Hullaannun aina lastenvaateosastolla, ja minun tekisi mieli ostaa kummitytölleni kaikki söpöimmät (ja ne epäkäytännöllisimmät) vaatteet! Tuo minin takki on kyllä ihana, pukisin itsekin mieluusti sen päälle 😀

  • jeni
    October 25, 2015

    Ihana outfit! Tyttäresi näyttää varmasti hirmu tyylikkäälle noissa vetimissä 🙂

Previous
Kohti parempaa blogia