SI MODA ASU NOV26 2015 6

Ensimmäinen ajatukseni tästä asusta oli hienostunut.

Vaikka tyylini onkin melko hienostunut, yhdistän silti bleiserin kanssa mielummin tennarit kuin korot, jotta asuun tulisi hieman rosoisuutta. Nyt jalassa oli pitkät, korolliset mokkabootsit, päällä musta jakku ja kaulassa vielä pöyhkeä tekoturkiskaulus. Olo oli jopa liian fiini, mutta kiitos melkein meikittömien kasvojen (ks. edellinen postaus) lookki ei ampunut yli.

Tämän postauksen inspiroimana kaivoin pitkästä aikaa siniset farkut kaapista ja yhdistin ne jälleen kerran mustaan asuun. Mieheltäkin tuli kommenttia, että mitä ihmettä, minulla perusfarkut jalassa? Vaikka farkut ovatkin hyvin klassinen vaatekappale, en voisi missään nimessä luetella niitä luottovaatteideni joukkoon. Olen ehdottomasti enemmän mustahousuinentyttö kuin farkkutyttö.

SI MODA ASU NOV26 2015 3SI MODA ASU NOV26 2015 1 SI MODA ASU NOV26 2015 2

Tällä hetkellä vietän taas etätyöpäivää Helsingissä. Tarkoitus oli kuvata, mutta kiitos jäätihkun jätimme kuvaamisen suosiolla väliin. Onneksi tälle päivälle oli pari muutakin agendaa, ettei reissu mennyt ihan täysin hukkaan. Asukuvamateriaalia on viime aikoina kertynyt vähän nihkeästi, mutta toivottavasti viikonloppuna saataisiin ripaus aurinkoa tai edes kuiva keli, että pääsisi ikuistamaan pari kuvaamatta jäänyttä päivänasua.

Mutta nyt jatkuu kahvilaoffice. Hassua olla täällä kaikessa rauhassa näpyttelemässä. Täytyy ottaa ilo irti tästä työrauhasta. Huomenna jatkuu taas perinteiset äidin askareet ja pieni “hento” ääni käskee leikkimään 🙂

SI MODA ASU NOV26 2015 5SI MODA ASU NOV26 2015 4

boots OFFICE

jacket LINDEX*

fake fur GINA TRICOT*

jeans BIKBOK*

sunnies LE SPECS

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Mariya S
  November 26, 2015

  Aivan ihanat kuvat ja asu! Tykkään hurjasti tosta kuvien taustan sini/violettitaustasta, sopii hyvin! Ja sinulle sopii todella hyvin toi melkein meikitön look, korostaa kasvojen piirteitä kauniisti ja on sopivan hillitty:)

  • Kaisa
   November 27, 2015

   Kiitos 🙂 Kokeilin ekaa kertaa asukuviin niitä VSCO filttereitä. Useimmiten tykkään ihan vaan “luonnollisista” kuvista, mutta näihin sopi mielestäni hieman näyttävämmät filtterit.

 • SandraEmilia
  December 11, 2015

  Love your style! 🙂

Previous
Nude look