Coats in the air

Ainahan siinä vaan käy näin. Etsit jotain tiettyä ja täydellistä. Et löydä. Et niin mistään. No sitten se tulee aivan puskista, kun sitä vähiten odottaa. Ja simsalabim kohta niitä on tuplasti. Löysin tämän itseasiassa ennen sitä toista. Ai minkä niin, no täydellisen villakangastakin!! Tämän tulo vaan kesti ja kesti. Päätin lopulta pitää molemmat, vaikka aluksi suunnittelin toisin. Sain kaksi hyvinkin erilaista villakangastakkia kelpo hintaan. Tämä kappale oli asoksella puoleen hintaan. Huivi peittää aika massiivisesti yläosaa, mutta siinä on musta villakangas paneeli, joka muuttuu sitten ennen vyötäröä tuoksi harmaaksi bukleeksi. Malli on tosi minimalistinen ja ajaton. Hmm. nämä molemmat takit tulevat kyllä tappelemaan meikäläisen suosiosta.

ps. värjäsin tukkaani toissapäivänä. Laitoin keskiruskean sävyn vain juureen ja kuinkas kävi? Latvat näyttää paljon vaaleammilta. Ei tosin yhtään noin punaisilta, mitä auringon paiste antaa ymmärtää. Mutta joka tapauksessa, vaaleammat latvat ilman mitään vaalennusta. Life is easy.

pps. Olen edelleen koneeton ja teemu tarvitsee omaansa suhteellisen suuren osan päivästä. Joten joko tulee näitä yöpostauksia tai sitten päiväpostauksia koululta. Nyt hinaan itseni nukkumaan.  Kauniita unia 🙂

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • ia
  February 15, 2012

  toi on kyllä tosi hieno takki, kattelin asoksen alesta samaa mutta jäin miettimään et minkä koon ottaisin – mitä kokoa sun takki on/mitä kokoa normaalisti käytät? mietin et vastaako hyvin kokoaan 🙂 ja kiitos tosi kivasta blogista!

  • Casey
   February 15, 2012

   🙂 mulla on normaalisti xs/32 mutta otin asokselta koon 8. Luin jostain että ne saattaa olla tosi pientä kokoa ja halusin alle mahtuvan paksun villapaidan. Mulle olisi varmasti menny kevyesti se 6 kokokin, mutta ei tuo näytä mitenkään isolta. Mahtuu hyvin villapaita alle niin että käsiäkin pystyy vielä liikuttamaan 😀 ja kiitos itsellesi että oot eksyny tänne!

 • ia
  February 16, 2012

  kiitos nopeasta vastauksesta! jes, kiva tietää, itse myös kokoa xs joten uskallan siis tilata kasin 😉

  ja hei pistän nyt samaan kommentiin kun huomasin tossa ylempänä että puhuit styleby -lehdestä, sitä saa ainakin aleksanterinkadun suomalaisesta ja joissain alepoissa/s-marketeissa/k-kaupoissakin oon helsingissä siihen törmännyt.

  harvemmin innostun muotiblogeista nykyään kun tuntuu et niin moni on liian samanlainen, mutta sun omassa on sitä jotain erityistä, jatka siis samaan malliin 🙂

Previous
Today’s details
Coats in the air