“I have said that black has it all” Coco Chanel

SI MODA ASU MARCH2 2014 SI MODA ASU MARCH2 2014 SI MODA ASU MARCH2 2014 01SI MODA ASU MARCH2 2014 SI MODA ASU MARCH2 2014

takki Newlook // haalari BikBok* // laukku Pariisista+diy // t-paita Gina Tricot* // kengät Zara

Kai se vaan on myönnettävä, että asukriisin iskiessä meikäläisen on syytä turvautua mustiin vaatteisiin. Niistä tulee heti tyylikkäämpi olo. Kokomustaa asua ei tarvitse laittaa, koska fiilis säilyy yllä, vaikka asussa olisi yksi muun värinen asuste tai vaate. Se yleensä parantaa kokonaisuutta entisestään. Esimerkiksi tässä asussa vaalea takki tekee yhdistelmästä automaattisesti hieman kevyemmän. Olin jo siirtämässä mustia vaatteitani vaatehuoneessa taka-alalle hempeiden kevätsävyjen tieltä, mutta annankin niiden jäädä vielä hetkeksi paikoilleen.

Nyt täytyy viimeistellä tämän päivän ruoka. Uunissa muhii ihka ensimmäinen lihapatani ja sitä tehdessä minulla tuli todellinen “kotiäiti-fiilis”. Heh, onneksi eilen tehtiin tämän perinteisen ruoan vastapainoksi hillittömät määrät sushia…

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • riikka
  March 3, 2014

  Ihana asu! Harvoin kommentoin vaikka joka päivä täällä käyn uutta postausta tarkistamassa. Alunperin oon blogia alkanut seuraamaan sun superihanien vaatteiden ja upean oman tyylisi kanssa! Vähitellen myös muuten kiinnostunut ja si moda noussut mun ehdottomaksi suosikkiblogiksi! vauvauutisen kerrottuasi tunsin niin suurta iloa ja onnea sun puolesta että itsekin hämmästyin.

  Luin vanhoja postauksiasi ja vestonomiksi haluavana koulupostaukset ovat nyt kiinnostaneet. Luinkin pääsykokeista tekemäsi postauksen ja sain hyviä vinkkejä, kiitos niistä! Matikka tosiaan vähän jännittää kun ei vahvuuksiin millään tasolla kuulu.. Metropoliassa opiskelusta vielä sen verran, että millaisia päiviä koulussa on (pituus, oma aikataulutusmahdollisuus)? Koulun ohessa pakko olla töissä kuitenkin ja mietin jaksamista koulun, töiden ja tehtävien välillä.

  Ihanaa keväänjatkoa sinne myös pikkutytölle 🙂

  • casey
   March 3, 2014

   Hei ja kiitos kovasti! Täällä yritetään koko ajan petrata blogin sisällön kanssa, joten tämmöiset kommentit lämmittää kyllä mieltä 🙂 Koulupäivät vaihtelevat kovasti meneillään olevista kursseista riippuen. Itselläni saattoi esim olla syksyllä monta kuukautta hyvin vähän tunteja ja viikossa saattoi olla useampikin vapaapäivä. Sitten tammi-helmikuu oli usein todella kiireistä ja saatoin olla koululla aamusta iltaan tekemässä mallistoa. Mutta suurin osa luokkakavereistani kävi koulun ohessa töissä ja siitä selvisivät. Kiirettä helpottaa, jos esim suunnittelutöitä voi tehdä kotona Illustratorilla yms. Silloin ei tarvitse koululla istua!

 • riikka
  March 3, 2014

  *vaatteittesi ja tyylisi TAKIA 😀

Previous
Eilisen asu
“I have said that black has it all” Coco Chanel