Colored lenses

SI MODA ASU APR21 2015 8SI MODA ASU APR21 2015 1SI MODA ASU APR21 2015 13

Viime vuosina suureen suosioon nousseet värilliset linssit aurinkolaseissa eivät varmaan ole menneet keneltäkään ohitse. Niitä tuntuu olevan joka merkillä, niin arvokkailla luksusbrändeillä kuin ihan ketjuliikkeidenkin valikoimissa. Itsellänikin on kaapissa yhdet halpisversiot olleet, mutta jostain syystä en ole osannut niitä älyttömästi käyttää. Ehkä se johtuu tästä muutenkin värivammaisesta maustani, koska suosin niin paljon neutraaleja mustan, valkean ja harmaan sävyjä. Joskus on kuitenkin kiva saada asuihin vähän väriä ja viikonloppuna kuvatessa tuli sellainen olo, että tähän asuunhan voisi sopia värilliset aurinkolasit. Koska oma kokoelmani ei tosiaan päätä huimaa, niin kysyin Saralta, josko häneltä liikenisi yhdet lainaan. Tiesin, että neidiltä löytyy useammat, sillä hän, jos joku hallitsee tämän trendin ;).

Mutta niin, tässä minä ja punaiseen taittavat värilliset aurinkolasit. Omasta mielestäni erittäin jees veto vai mitä olette mieltä? Täytyy kyllä ehdottomasti hankkia kesäksi toiset värilliset aurinkolasit ja nimenomaan tällaiset punaiseen taittavat värilliset pokat.

ps. pahoittelen kuvien runsasta määrää, mutta nää Saran ottamat kuvat oli niin kivoja, etten osannut karsia enempää.

 

SI MODA ASU APR21 2015 15SI MODA ASU APR21 2015 2SI MODA ASU APR21 2015 3SI MODA ASU APR21 2015 7SI MODA ASU APR21 2015 10

takki&hame / jacket&skirt GINA TRICOT*
neule/knit ZARA
laukku/bag TIGER OF SWEDEN
kengät/shoes ZARA
hattu/hat LINDEX
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Milla K
  April 22, 2015

  Hitsi, nyt tuli semmonen fiilis että mulla pitää oikeesti alkaa kommentoimaan mun lemppari blogeja enemmän! 😀 Oon niin hiljainen lukija. Ihanat kuvat! Minusta nuo lasit sopii sulle tosi hyvin, oot osannu yhdistää ne sun tyylille uskollisesti 🙂 Mulla ois samantyyliset hakusessa kesäksi.

  • Kaisa
   April 22, 2015

   Me just keskusteltiin Saran kanssa miten harmillista se on, että omasta mielestä kivoihin asuihin ei välttämättä tulekaan kommentteja 😀 joten KIITOS, että vaivauduit kommentoimaan. Pelastit mun päivän <3 Mä yritin metsästää näitä jo eilen, mutta tuloksetta. Jos löydät jostain vastaavat, niin kerro ihmeessä 🙂

 • Ansku
  April 22, 2015

  Oii no on kyl todella hyviä kuvia. Ja asu! Ihana! Rakastan kellohelmoja!

  • Kaisa
   April 22, 2015

   Kiitos 🙂 ne on kyllä ihanan tyttömäisiä eli siis ihanaa kontrastia pillifarkuille!

 • Laura
  April 22, 2015

  Ihanan raikas kevätasu kyllä! Oon muuten pohtinut, että miten teet noi sun täydelliset laineet hiuksiin?

 • Irene
  April 23, 2015

  Aivan ihana tyyli! ps. Sulle olis haaste! http://mutsie.bellablogit.fi/2015/04/21/tata-et-tiennyt-minusta/

Previous
White jeans