Comfort zone

SI MODA ASU MAR7 2015 5

No nyt ollaan sitten aika reippaasti ulkona omalta mukavuusalueeltani. Housuhame, punahuulet, ronskit nilkkurit ja tiiliseinätausta. Eivät todellakaan niitä ensisijaisia vaihtoehtojani, mutta todettiin Saran kanssa, että tässä ne vaan toimii. Kuvien ottamisen jälkeen aloin haaveilemaan vastaavanlaisista nilkkureista. Nämä kuvissa näkyvät kun olivat minulla vain lainassa. Ronskeilla nilkkureilla saisi asuihin helposti lisää särmää.

Tänään on pitkästä aikaa aurinkoinen sää, mutta valitettavasti se menee pääosin sisähommissa. Olen pitänut melkoista tahtia viime viikon keskiviikosta lähtien ja sen kyllä huomaa mm. kodin siisteydessä. Ajattelin siis uhrata tämän päivän koti- ja blogihommille. Käytiin kyllä aamulla jo ulkoilemassa minin kanssa ja taidetaan tehdä toinen leikkipuistokeikka vielä iltapäivällä. Mukavaa viikonalkua!

SI MODA ASU MAR7 2015 2SI MODA ASU MAR7 2015 4SI MODA ASU MAR7 2015 3SI MODA ASU MAR7 2015 1

farkut/jeans GINA TRICOT*
mekko/dress GINA TRICOT*
kengät/shoes NILSON (Saran)
neule/knit H&M TREND*
(*saatu/gifted)
 
kuvat: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Ansku
  March 9, 2015

  Joo, toimii. Näyttää hyvältä ja mukavan persoonalliselta. Hei kivaa päivää!

  http://www.peaceandstyle.fi

 • Taija
  March 9, 2015

  Utelias kun olen, mua kiinnostaa miten pukeudut “arkena” ts. jos teillä ei ole suunnitelmissa kaupungille menoa tai muuta siistimpää vaatetusta vaativaa. Lähdetkö siis leikkipuistoon, lähikauppaan yms. ihan vaan tuulipuvussa tai vastaavissa vai laitatko kuitenkin jotain siistimpää ja persoonallisempaa aina päälle menoista riippumatta? Entä meikki ja hiukset, laitatko arkena kotona vai oletko ns. luonnontilassa ellei ole mitään erityistä menoa tiedossa?

  • Kaisa
   March 9, 2015

   Suurimman osan viikosta pukeudun ihan vaan juoksutrikoisiin ja huppariin. Leikkipuistoon ja lähikauppaan en yleensä meikkaa ollenkaan. Joskus laitan kulmat, vähän ripsaria ja aurinkopuuteria. Jos käydään minin kanssa esim leikkimässä kaverilla tai avoimessa päiväkodissa, niin puen yleensä ihan perus mustat housut, trikoopaidan ja tennarit 🙂 Tukka on lähes aina klipsillä tai ponnarilla kiinni, kun lapsen kanssa olen liikkeellä. Vaikka pukeudun rennosti, niin silti yritän katsoa, että myös ne rennot vaatteet on suhteellisen siistejä. Nukkaantuneet kolitsipaidat ja löprähtäneet legginsit eivät siis tämän äidin tyyliin kuulu. Toivottavasti tämä selkeytty? 😀 Mulla on tulossa taas pitkästä aikaa semmoinen arkipostaus niin siihen voisi upottaa vähän tätä pukeutumistakin 🙂

   • Taija
    March 10, 2015

    Kiva kuulla arkirutiineista ja -vaatetuksesta, jään odottamaan postausta innolla! Koska arkeahan se elämä pääasiassa on! 🙂 Hmmm, pitäisiköhän itsekin kokeilla juoksutrikoita arkikäytössä. En ole tullut ajatelleeksi, tulee aina niin sporttinen olo trikoissa. 😀 Mutta loistava ratkaisu ainaisille collegehousuille joissa ainakin mulla on jo parissa tunnissa niin jäätävät polvipussit ettei niillä kehtaa edes lähikauppaan lähteä. Kiitos tästä vinkistä!

    • Kaisa
     March 11, 2015

     Mä en taida edes omistaa yhtiäkään kolitsihousuja 😀 Jotenkin ne juoksutrikoot ovat tulleet jäädäkseen. Mulla on muutamat ihan vaan kotikäytössä ja sitten on niitä joilla ihan oikeasti urheilenkin. Jos tiedän lähteväni salille heti kun mies pääsee töistä, niin saatan pukea salivaatteet jo aamulla valmiiksi 🙂 Niillä voi ihan huoletta käydä vaunulenkillä ja leikkipuistossa.

 • Jenni
  March 10, 2015

  Nuo kengät kyllä viimeistelee kivasti tuon asun ja tuo siihen enemmän mielenkiintoa 🙂

Previous
Talven 2014-15 asut