SI MODA ASU NOV22 2015 1

Sunnuntain kunniaksi taas vähän rennompaa asua kehiin. Tähän alkuun yksi oleellinen kysymys. Miten olenkaan voinut aikaisemmin pärjätä ilman tällaisia väljiä, leveälahkeisia mustia housua? Nämähän ovat ehkä kaikkien aikojen nerokkain keksintö.

En näytä siltä, että olisin lähdössä jumpalle, mutta olo on yhtä mukava kuin trikoissa. Näissä kyseisissä housuissa on käytetty vielä todella kivaa kangasta, jonka pystyraidalllinen kuosi tekee housuista vielä astetta siistimmät. Vaikka en olekaan vielä päässyt testaamaan näitä lentomatkoilla, niin uskon allekirjoittavani täysin Saran väitteen, että nämä ovat heittämällä mukavimmat matkustushousut.

SI MODA ASU NOV22 2015 3

Huomenna olisi tarkoitus lähteä matkoille, mutta ihan vaan laivalla Tallinnaan. Varmasti hauska päivä luvassa ystäväni ja meidän pikkutyttöjen kesken. Ilmakin näyttäisi suosivan, tosin kirpakkaa pakkassäätä taitaa sielläkin olla luvassa. Mitään sen suurempaa missiota meillä ei siellä ole. Tarkoituksena vaan viettää tyttöporukalla aikaa ja ehkä fiilistellä jo hieman joulua. Tietääkö joku onko siellä jo “joulukadut” auki?

SI MODA ASU NOV22 2015 2

top COS

shirt JC

pants MONKI*

shoes ZARA

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Feeling pampered