Concrete wall

SI MODA ASU APR12 2015 1

Kiitos mielettömästi kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille ja viestejä lähettäneille

Ajankohtaisesta aiheesta puhuminen ja siitä ns. vakavamman tekstin kirjoittaminen sopii jotenkin itselleni. Vaikka harvemmin jaan blogissa mitään älyttömän henkilökohtaisia asioita, niin välillä tulee tunne, että on vain avattava suu. Niiden jälkeen saa kyllä usein kiitosta juurikin siitä “elämänmakuisesta tyyliblogista“, jota toivon pitäväni. Oletan siis, että tämä päätös postailla ei niin vakavasti otettavien aiheiden kuten muodin ohella näitä tekstejä toimii myös teidän mielestä 🙂

SI MODA ASU APR12 2015 7SI MODA ASU APR12 2015 11SI MODA ASU APR12 2015 00

Tänään toivoin hieman salaa sadepäivää ja lopulta sellainen saatiinkin. Mini on ollut flunssassa, eikä ulos ole päästy, vaikka kelit ovat olleet enemmän kuin kohdillaan. Nyt voidaan siis rauhassa sairastella ilman, että ärsyttää istuskella sisällä. Ajattelin kohta aloittaa sunnuntaipäivällisen valmistamisen ja ehkä tehdä sen lisäksi myös jotain jälkiruokaa pitkästä aikaa.

Kuten rivien välistä voi lukea, eivät nämä kuvat ole siis tältä päivältä, vaan ne on napattu jo aiemmin kuluneella viikolla. Hymy oli herkässä, koska oli niin kesäinen fiilis. Ihastuin eräässä streetstyle-kuvassa nähtyyn harmaan collegen, trenssin ja boyfriend-farkkujen yhdistelmään, joten päätin kokeilla vastaavaa myös itse. Vaikka tämä ei mikään maata mullistava asu ollut, niin jollain tapaa pidin näiden tuttujen perusvaatteiden yhdistelmästä kovasti. Helppoa ja mukavaa. Easy like Sunday morning!

SI MODA ASU APR12 2015 8SI MODA ASU APR12 2015 10

paita/top H&M TREND*
farkut/jeans ZARA
takki/jacket GINA TRICOT* (SS15)
kengät/shoes OFFICE
(*saatu/gifted)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
XOXO
signature

What do you think?

10 Comments
 • Terhi
  April 12, 2015

  ihana asu, jotenkin super freessi kaikessa yksinkertaisuudessaan. : )

 • Nina
  April 12, 2015

  Vaikka asu todellakin on yksinkertainen niin tässä on kyllä nyt sitä jotain. Oon niin innostunut tästä asusta että haluan nyt itellekin boyfriend farkut, trenssin ja tollasen harmaan collegen. 😀 ja tietty samanlaiset kengät. ;D En ole ikinä kommentoinut kenenkään mihinkään asupostaukseen mut nyt oli pakko.

  • Kaisa
   April 12, 2015

   😀 ihana sinä. Kävi ihan hymyilyttämään sun innostus tätä simppeliä asua kohtaan! Mutta kuten sanoit, munkin mielestä tässä oli sitä jotain. Kiitos ja mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

 • Tiia
  April 13, 2015

  Ihanan raikas ja keväinen asu! Tässä sen huomaa, että yksinkertaisistakin asioista saa mielettömän kivan kokonaisuuden 🙂

  • Kaisa
   April 13, 2015

   Kiitti! Toi on kyllä ihan totta, joskus parempi pysytellä hyvissä perusvaatteissa 🙂

 • Anzzu
  April 16, 2015

  Ihanat farkut 🙂 Onko tämän kevään Zaran mallistoa?

  • Kaisa
   April 16, 2015

   Kiitti! Farkut on kyllä ostettu viime vuonna, mutta eilen kävin Zarassa ja näin siellä ihan vastaavia 🙂

 • Anzzuli
  April 16, 2015

  Aivan ihana asu, farkut kerrassaan upeat 🙂 Onko farkut milloin ostettu Zarasta?

  • Kaisa
   April 16, 2015

   Kiitti 🙂 Farkut tosiaan viime vuoden mallistoa, mutta näköjään siellä tänäkin vuonna on vastaavia (eilen kävin pyörähtämässä)!

Previous
Epäseksikäs vaimo ja huono äiti