SI MODA KÖÖPENHAMINA 2015 3

Vihdoin toimiva wifi ja hetki aikaa istua alas koneen ääreen. Aika on kulunut kuin siivillä, enkä edes muista, koska olisin viimeksi ollut näin vähän koneella tai ylipäätänsä ilman nettiä. Tämä on oikeastaan tehnyt erittäin hyvää. Kiitos takkuilevien nettiyhteyksien olen myös nukkunut paremmin kuin pitkiin aikoihin.

Ekana yönä nukuin hotellisängyssä autuaasti yli 12 tuntia. Univelkoja oli hieman kertynyt ja sen huomasi kyllä olossa. Ensimmäisen kunnolla nukutun yön jälkeen olo oli heti parempi ja nyt parin yli kahdeksan tunnin yöunien jälkeen olo on kuin uudesti syntynyt. Tuleva uudenvuodenlupaukseni tulee aivan varmasti liittymään yöunien tärkeyteen.

SI MODA KÖÖPENHAMINA 2015 2 SI MODA KÖÖPENHAMINA 2015 6SI MODA KÖÖPENHAMINA 2015 1SI MODA KÖÖPENHAMINA 2015 5SI MODA KÖÖPENHAMINA 2015 4SI MODA KÖÖPENHAMINA 2015 7

Tässä muutamia fiiliskuvia edellisiltä päiviltä. Ollaan syöty hyvin, fiilistelty jouluista kaupunkia, koettu upeasti valaistu Tivoli ja nautittu. Pelkkää lomailua tämä ei ole ollut, vaan yhdistetty työmatka. Silti olo on raukea ja onnellinen. Huomenna on kiva palata kotiin ja aloittaa todellinen joulunodotus.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pre-Christmas party