COPENHAGEN

Toinen osa reissun kuvista tulee tässä. Maanantai oli köpiksessä tosi aurinkoinen ja suht lämmin. Olin varustautunut neljällä paidalla ja näytänkin ehkä vähän huvittavalta 😀 jotenkin koomisia noi asukuvat, mutta kai niistä nyt jotain irtoaa. Kierreltiin melkein 7 tuntia keskustassa, käytiin syömässä hyvin, kahviteltiin (eli ei juotu kahvia kumpikaan vaan syötiin kakkua) ja shoppailtiin vähän. Köpis on kyllä ihana, ehkä yksi suosikki kaupungeistani 🙂 Kolahtaako köpis teihin?

Nyt olis tiedossa perjantai-illan viettoa, ei hölläilyä vaan siivousta ja treenaamista eli melkein sama? Aamulla sitten leivontahommiin ja vieraita odottelemaan.

Hauskaa viikonloppua!

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

13 Comments
 • choo lee
  February 17, 2012

  ooow! so nice pictures 🙂

  come and see my vlog!

  http://chicchoolee.blogspot.com/

 • riiri
  February 17, 2012

  Ihania reissukuvia! Täällä yksi matkakuumeinen haaveilee kaupunkilomasta. Köpis näyttää ihanalta:)

 • vuokko
  February 17, 2012

  Kolahtaa! Nättejä kuvia, ja ihanan keväinen tunnelma näyttää olevan 🙂

 • choiru
  February 18, 2012

  ihanaa, että viihdyit täällä! ehdoton lempparikaupunkini ja nyt oon täällä tosiaan vaihdossa :—) dream come true. vaikka välillä se onkin vaikeeta muistaa, kun pakenee tuulesta ja sateesta “edulliselle” kahville ja maksaa siitä 3 euroa.

 • Jenna
  February 18, 2012

  Kööpenhamina vaikuttaa ihanalta, haluan sinne ehdottomasti pian käymään :>

 • Ina
  February 18, 2012

  Tosi siistejä kuvia tuolta Kööpenhaminasta! Kaupunkiloma tekis terää vaikka näin keskellä talveakin, turisteilla kaupungissa hyvässä seurassa ja tehdä mahtavia löytöjä! Ja noi asukuvat oli just ihania 🙂

 • karoliiina
  February 19, 2012

  kööpenhamina on ihana! viime vierailusta alkaa olla jo liian pitkä aika, ois ihana päästä käymään siellä… =)

  • Casey
   February 19, 2012

   Näin on 🙂 pitäis käydä useammin kun lentoja saa jopa alle 60e:llä!

 • Fiipi
  February 19, 2012

  Kööpenhamina on upea! Ihmiset matkustaa niin kauas nähdäkseen jotain erikoista kun niinkin upea kuin Kööpenhamina on ihan kivenheiton päässä.

  Kuvista tulee sama fiilis kuin omalta joulukuiselta Tanskan matkalta. Kierreltiin silloin myös “kylillä” koko päivä ja käytiin Tivolissa, mikä se on sekin ihan must paikka vierailla. Harmitti vain kuin noista ihanista kukkakaupoista ei voinut tuoda kukkia kotiin, eivät olisi kestäneet kahta lentomatkaa mutta saipahan ihailla 🙂

  • Casey
   February 19, 2012

   🙂 mä oon ihan samaa mieltä! Se on jotenkin niin sympaattinen. Päätettiin jo, että mennään uusiksi esim. pääsiäisenä. Tivoliinkin voisi mennä silloin. Lennot jos maksaa alle 60 e edestakaisin niin halvemmaksi tulee se kuin kotimaan junamatkat :D.

 • Ade
  February 19, 2012

  Mullakin reissu Köpikseen ensviikolla. Kävittekö museoissa tai muita nähtävyyksiä kattelemassa. Sattuko hyviä ravintoloita vastaan? 🙂

  • Casey
   February 19, 2012

   Ei käyty tällä kertaa 🙂 kierretiin vaan keskustaa yms. Monia ravintoloita löytyy sieltä keskustan pääkadulta (jonka nimi ei nyt tule mieleen) ja jos poikkeaa sivukaduille niin sieltä löytyy paljon lisää. Mitään erityistä en osaa suositella tähän paikkaan 🙂 Kuulemma myös Tivolin ravintolat on hyviä! Ja tivoli itsessään näkemisen arvoinen jos vain on auki.

 • Iina-Maria
  February 21, 2012

  En oo koskaan käynyt Köpiksessä. Aina se on kyllä houkutellut ja näiden kuvien jälkeen houkuttelisi vielä enemmän. Näyttää viihtyisältä kaupungilta. 🙂 Keväällä olisi varmaan oikein ihanaa!

Previous
Holly&Whyte
COPENHAGEN