craving for food

Antaisin tällä hetkellä mitä tahansa siitä, että saisin laittaa jotain suuhuni (muuta kuin jäätelöä). Tankkasin kehoni päivällä tämmöisellä salaattisetillä ennen kuin astuin hammaslääkärin tuoliin ja luovuin kyvystäni syödä kiinteää ruokaa. Viisauden (tulehtuneen sellaisen) leikkaaminen suusta, joka on aivan liian pieni edes kasvattamaan noita hampaita, on yhtä tuskaa. Tähän kun lisätään meikäläisen leukavaivat, niin täydellinen operaatio on valmis.  Tämä vaan tiedoksi vaan kaikille, jotka ette ole tätä ihanuutta kokeneet. Hammaslääkäri vertasi poistoa vähän isomman lapsen synnyttämiseen (epäilen kyllä hieman tuota vastaavuutta). Joka tapauksessa tällä hetkellä fyysinenolo on suhteellisen murjottu ja mieli myös, koska haluaisin syödä. Jotten tekisi tätä itselleni helpoksi lueskelen vaaka-asennossa ruokablogeja ja suunnittelen uusia kokkauskokeiluja. Tehkää te hyvä mieli minulle ja menkää jääkaapille nyt. Jos ei ole ideaa mitä tehdä niin tässä tulee neuvot tuohon päivän salaattiin:

Chorizo-Mango -salaatti

 • chorizo viipaleita
 • mango kuutioita (käytin nyt tölkkikamaa, mutta tuore on ehdottomasti parempi vaihtoehto!)
 • muutamaa eri salaattia revittynä
 • mozzarellaa
 • kirsikkatomaatteja halkaistuna
 • kurkkuviipaleita
 • basilikan lehtiä
 • oliiviöljyä, siirappista balsamiviinietikkaa (suosittelen ostamaan!) ja ripaus sormisuolaa

Salaatin olisi kruunannun itse tehdyt valkosipulikrutongit, mutta niihin ei ollut aikaa. Nyt jatkan lepäilyä, otan jätski kulhon syliin ja ryhdyn odottamaan tuon maanantaileffan alkua!

EDIT: miks mä oon aina luullu et se on chorinzo 😀 my bad

xoxo

Casey

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Sentimental Journey
  September 5, 2011

  Oijoi, näyttääpäs hyvältä. 🙂

 • Ana
  September 6, 2011

  It’s called chorizo not chorinzo.

 • sivi
  September 6, 2011

  looks good 🙂 pitää itsekin kokeilla!

 • mmm
  September 7, 2011

  tämä voi kuulostaa vähän ärsyttävältä, mutta etkö jaksa pahemmin keskittyä näitä postauksia kirjoittaessasi vai tuottaako suomen kielioppi yleisesti hankaluuksia? ihan mielenkiinnosta kysyn, sillä tekstejäsi on välillä vähän raskasta lukea toistuvien yhdyssanavirheiden vuoksi. etenkin kun tuntuu, että ne johtuvat lähinnä piittaamattomuudesta. tässäkin postauksessa maanantaileffa kirjoitettu oikein yhteen, mutta jätskikulho erikseen. voi tuntua turhalta nipottamiselta, mutta tuollaiset “helpot” yhdyssanavirheet antavat sinusta vähän hölmön kuvan. pienet pilkkuvirheet jne. eivät paljon paina, mutta toistuvat virheet helpoissa sanoissa syö jotenkin uskottavuuttasi bloggaajana. toivottavasti et pahoittanut mieltäsi, sillä vaikutat oikein mukavalta tytöltä. tsemppiä opintoihin ja onnea indiedaysin johdosta!

  • Casey
   September 7, 2011

   En pahoittanut mieltäni mutta vähäsen haluan puolustautua:) Yritän kyllä lukea aina postaukset läpi, mutta joskus tulee nopeasti kirjoittaessa virheitä ja ne jäävät huomaamatta. Itselläni kirjoittamista vaikeuttaa vielä silmät, tai lähinnä toinen, joka tykkää kaventaa näkökenttääni ja sen seurauksena sanoista jää kirjaimia pois tai kirjoitan sanoja yhteen. Eli äidinkielentaidoissani ei pitäisi olla mitään vikaa, vaikken mikään maisteri olekaan. Liian nopea tahti ja hölmöt silmät noita pikkuisia virheitä aiheuttaa 🙂 yritän vähentää kyllä. Kiitoksia ja hyvät syksyn jatkot!

Previous
she’s my african queen
craving for food