Cubus & Candy Colors

Cubus järjesti eilen Forumissa Vip-illan teemalla Best friday ever! Perjantai 13. päivä ei suinkaan ollut epäonninen, vaan päin vastoin: Tarjolla oli skumppaa, vaahtokarkkeja ja kaikista vaatteista 30% ale. Itse pääsin mukaan Indiedaysin ja Cubuksen yhteistyökampanjan myötä. Kävin Cubuksen myymälässä jo etukäteen hoitamassa omaa osuuttani. Valmistelin kolme asukokonaisuutta kevään uutuuksista, jokaisen vähän eri teemalla. Ajatuksena oli tuoda esille Cubuksen laajaa valikoimaa ja yllätyin itsekin miten eri ikäisille ja tyylisille sieltä sopivia vaatteita löytyykään.

Mutta nyt itse iltaan ja illan fiiliksiin. Oli tosi mukavaa ja Cubuksen porukka vaikuttaa huikealta. Terveisiä vaan kaikille ihanille uusille tuttuvuuksille 🙂 Nyt annetaan kuvien puhua puolestaan:

Loppuun kaikki kolme asukokonaisuutta:

Asu numero 1. oli ehkä vähiten omaan tyyliini sopiva, mutta pukisin sen kyllä mielelläni esim. festareille. Siinä yhdistyy rento denim neon värisiin yksityiskohtiin. Itse olisin stailannut siihen vielä ronskit bootsit, mutta piti mennä niillä kengillä mitä oli tarjolla.Toisessa asussa yhdistyi sitten tämän kevään omia lemppareitani oikein urakalla. Hopeiset korut, hihaton kauluspaita, valkoiset housut ja käteen sopiva “taitto”clutch. Tämä melkein kokovalkoinen asu oli kovasti mieleeni. Valitsinkin itselleni nämä samat housut ja paitiksen alla olevan paidan…

Viimeinen eli kolmas asu oli luonteeltaan maanläheisempi ja sai inspiraationsa maastotakistani. Camokuosia ei Cubuksella valitettavasti ollut, mutta kivoja kevättakkeja kyllä. Beige trenssi sai kaverikseen shortsifarkut (mikä näiden nimi on?) ja nuden reikäpaidan. Paidan alla oli vielä musta body, jota ei kunnolla sieltä kyllä erota. Lookki viimeisteltiin kultaisilla koruilla ja pilottilaseilla.

Löytyykö omaa suosikkia? Itse kallistun kakkosen suuntaan, yllätys yllätys.

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Hanna
  April 14, 2012

  Farkkumikrosortsit?

 • Heidi Caterina
  April 15, 2012

  Oli tosi kiva jutella niitä ja näitä sun kaa 🙂

  xx Heidi Caterina

  http://searchingforLBD.blogspot.com

 • fs
  April 15, 2012

  Joo ehkä kolmonen oli mun suosikki. Ykkönen myös ihan kiva:) Kakkonen taas aivan kamala mun silmille..

 • sofia
  April 15, 2012

  cubuksen vaatteet ovat kyllä ihania <3! 🙂

  fashionsituation.blogspot.com <3

 • Nata
  April 17, 2012

  vähiten sua on eniten mua! toi eka on tosi hieno! onneks cubukseen on henskuale, viimeks löysin merinovillaisia neuletakkeja!

  • Casey
   April 17, 2012

   syy oli ehkä toi denim ja vielä tuplana! 🙂 Cubuksel oli kyl kivoja juttuja ja huomasin myös matskujen erot nimeltä mainitsemattomiin ketjuihin. Kesäneuleissaki monessa just puuvilla jne 🙂

Previous
Yesterday’s
Cubus & Candy Colors