Culottes and silky blazer

si-moda-asu-autumn-2016-3si-moda-asu-autumn-2016-2si-moda-asu-autumn-2016-5si-moda-asu-autumn-2016-4si-moda-asu-autumn-2016-0si-moda-asu-autumn-2016-6si-moda-asu-autumn-2016-00si-moda-autumn-2016-1pants H&M trend / shoes NLY / blazer GINA TRICOT* / sunnies DOLCE&GABBANA

Aloitin eilen siivoamaan tietokoneeni muistia ylimääräisistä kuvista ja törmäsin sattumalta näihin ihan totaalisesti unohtuneisiin kuviin. Alunperin oli tietysti tarkoitus postata kuvat ajallaan ruskan ollessa kauneimmillaan, mutta kuten huomaatte, se vähän jäi. En kuitenkaan raaskinut olla julkaisematta näitä. Ehkä tästä saa ideaa pikkujouluasuun, jos korkkareiden tilalle kuvittelee nilkkurit? Ainakin minusta culottes-housujen ja silkkibleiserin yhdistelmä kuulostaa ihan mainolta juhla-asulta. Rentoa ja mukavaa, mutta kuitenkin sopivan juhlavaa, varsinkin jos nilkkureissa on hieman korkoa.

Täällä kärvistellään muuten yhä inhottavan flunssan kourissa. Kuumetta ei ole ollut yhtenäkään päivänä, mutta kaamea kurkkukipu ja yskä ovat rasittaneet menoa tiistaista asti. Alkuviikosta ääni oli niin painuksissa, että jouduin olemaan puhekiellossa päivän ajan, mutta onneksi nyt pystyy jo keskustelemaan viehättävällä bassoäänellä. Viikonlopun yritän pyhittää nyt levolle ja parantumiselle, että olisin maanantaina täysin terve. Lähden silloin Saran kanssa minireissulle Tukholmaan, ihana pieni get away ennen joulua. Töiden ohella tarkoitus hieman kuvailla ja fiilistellä joulua, can’t wait!

photos: Svante Gullichsen

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Mini X-mas Style