SI MODA ASU AUG29 2015 8SI MODA ASU AUG29 2015 7

Rehellinen paljastus; vihasin aikoinaan pyöreitä, naisellisia kurveja. Rintavarustustahan minulla ei ole koskaan ollut nimeksikään, mutta joskus omistin ihan kiitettävän pyöreän takapuolen. Kovan treenaamisen tulos näkyi, mutta esittelyn sijaa minä häpesin. Rippileirillä saamani lempinimet takalistoni mukaan satuttivat henkisesti, vaikka minun olisi pitänyt ymmärtää ottaa ne kehuina. Hassua sanoa ääneen, mutta joskus häpesin niin kovasti, etten kehdannut edes pukea tiukkoja farkkuja jalkaan.

Vasta fitnessbuumin myötä aloin ymmärtää pyöreiden muotojen ihannointia. Tänä päivänä omistaisin mielihyvin tuon teiniaikojen kroppani, mutta lapsensaannin jälkeen aikaa, energiaa, eikä liioin intoakaan ole ollut lähteä salille treenaamaan sillä tavalla. Onneksi joku ihana on keksinyt vaatteita, joilla voi näitä kurveja korostaa tai jopa luoda illuusiona tyhjästä. Vaikka olenkin asettanut loppuvuodelle tavoitteeksi hankkia edes hieman lisää lihasmassaa (muotoja), niin sitä ennen turvaudun mielelläni näihin taika-asuihin.

SI MODA ASU AUG29 2015 0SI MODA ASU AUG29 2015 4SI MODA ASU AUG29 2015 1

Hennesiltä alkukesästä saamani trikoomekko on eksynyt päälle jo varmasti lähemmäs parikymmentä kertaa, mutta nämä taitavat olla ensimmäiset viralliset asukuvat siitä. Ribbineuloksinen mekko taipuu moneen ja olenkin hyödyntänyt sen monipuolisuutta niin juhla- kuin arkitilaisuuksissakin. Parasta tässä on nerokas pituus ja leikkaus. Ne yhdessä materiaalin kanssa luovat todellakin illuusion naisellisemmasta vartalosta. Tämä päällä oma, melko suora ja poikamainen vartalotyyppinikin näyttää kurvikkaalta.

Tulevana syksynä tullaan näkemään paljon nimenomaan ribbineuloksesta valmistettuja vaatteita ja mielestäni tämä kyseinen neulos tuo oivasti vartalon muodot esiin. Jos olet vastaavaa mekkoa, hametta tai vaikkapa yläosaa hankkimassa itsellesi, niin kannattaa pitää huolta, ettei valitse liian makkarankuorimallia. Kauniit muodot on kiva saada esiin, mutta ihan jokaisen poimun ei tarvise näkyä. Hyvä keino piilottaa ne ei toivotut muodot on käyttää tällaisen mekon alla muotoilevia alusvaatteita.

SI MODA ASU AUG29 2015 3SI MODA ASU AUG29 2015 6SI MODA ASU AUG29 2015 9

dress H&M*
bag INDISKA
sunnies LE SPECS
hat LINDEX
(shoes old)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
(*saatu)
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Moments to remember