Cute & Comfy shoes

Halutaan mukavat ja katu-uskottavat lenkkarit, jotka ovat sen verran sirot, että menevät vaikka mekon kanssa. Himo sporttikenkiä kohtaan on kasvanut kesän aikana aivan uusiin mittoihin ja viimeisen niitin tälle antoi Roomasta hankittu säärivamma. Mukavat kengät tänne ja heti kiiiitos. Kiilakorkoiset lenkkarit eivät ole sydäntäni sulattaneet ja muutenkin vaistoni sanoo, että tämmöisille perinteisille lenkkareille tulee olemaan enemmän käyttöä. Nikeltä ja Adidakselta löytyy molemmilta aika ihania vaihtoehtoja.

Sisko on juuri palaamassa Lontoon olympiahumuista ja sillä taitaa olla laukussa joku kiva yllätys minulle…

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Mer
  August 12, 2012

  Elamani parhaat ja sirot lenkkarit,olen kayttanyt myos “helmojen” kanssa,

  Merrel glove barefeet.. ensin ostin mustat ja kokeiltuani oli pakko ostaa samanlaiset oranssin kirjavat.. SUOSITTELEN (norm 125e alessa 89.95e)

  todella ovat nimensamukaiset..istuvat kuin hanskat ja voit unohtaa etta sinulla on kengat jalassa 😉

  • Casey
   August 12, 2012

   Pitää pistää korvan taakse 🙂 oon kai tulossa vanhaksi tai jotain, mutta jalkoihin on saatava jotkut mukavat popot!

 • lllotta
  August 14, 2012

  Hyvännäköisten, mutta samalla tukevien kävelykenkien metsästäminen on kyllä varsinainen haaste. Mulla on kaiken lisäksi fysioterapeutilla teetetyt tukipohjalliset nilkan ylipronaatioon eli uusissa kengissä pitäisi olla irrotettavat pohjalliset. Jopa Intersport petti mut tässä asiassa: “Joo näissä vapaa-ajan kengissä on kaikissa kiinteet pohjalliset. Pitää sitten siirtyä suoraan tuonne lenkkaripuolelle.” Metsästys siis jatkuu edelleen, en niitä lenkkareita halunnut käyttökengiksi.

Previous
So many things i need to say to you
Cute & Comfy shoes