Selailin eilen kaupassa Instagramia ja mietin samalla mitä söisin välipalaksi. Silmiini osui kuva omenoista, joiden päällä oli maapähkinävoita, mansikoita ja manteleita. Ensin iski mansikkahimo, sitten omenahimo ja lopulta löysin itseni etsimässä maapähkinävoita. Tiesittekö, että se on muuten hillohyllyssä? Joka tapauksessa sain ostamistani aineksista aikaan söpön välipalan, jonka kruunasin vielä pähkinämurskalla. Mikään uusi lempiherkkuni tämä ei ole, mutta kivaa vaihtelua perinteiselle rahkavälipalalle. En ollut pitkään aikaa laittanut tänne mitään ruokajuttuja, joten ajattelin jakaa tämän pikkuohjeen teidän kanssa. Jos ei muuta, niin kaunista katseltavaa se ainakin on.

tuulia
April 16, 2013Outs, näyttää ainakin hyvälle ja mun lempparijuttuja (omena, mansikka), joten pakko laittaa kokeiluun! 🙂
Casey
April 16, 2013Oli se kyllä ihan maukasta, mutta en oikein tiedä olisiko pitänyt maapähkinävoista valita sokeroitu versio, koska otin sokeroimattoman. En ole sitä paljoa käyttänyt, joten en oikein kaupassa osannut toimia 😀
Ansku
April 17, 2013No onpahan tosiaan herkullisen näköinen! Kun saa makeita suomalaisia mansikoita, voisin kokeilla tehdä tuollaisen 🙂