SI MODA ASU JULY12 2015 1

Vaaleat, keveät, tyttömäiset yläosat – silkkaa rakkautta. En voi vastustaa röyhelöitä, laskoksia pitsikoristeita ja brodeerauksia. Niin ihanan naisellisia ja kauniita. Usein yhdistän tällaisen paidan mustien revittyjen farkkujen kanssa, mutta näin kesällä kaveriksi sopii myös shortsit. Pitsishortsit voisivat olla jossain tapauksessa liikaa, mutta oliivinvihreä väri takaa sen, että kokonaisuus ei ole liian tyttömäinen. Lisää rosoisuutta asuun saa buutseilla.

Naisellisuudesta tuli mieleen, että olen tässä eilisen ja tämän päivän aikana vähän hionut sivustoani. Halusin nimittäin blogin ulkoasusta hieman tyttömäisemmän. Mutta koska en halua tehdä sitä värejä käyttämällä, niin sitä on haettu mm. fontteja vaihtamalla. Bannerikin menee ehkä vielä vaihtoon. Huomasitteko eroa entiseen?

//

I just love love white girly tops. Frills, pleats, lace and embroidery – just too cute to handle! This Topshop’s blouse (from Zalando) is my favorite top at the moment. Like to mix it with olive green or black.

SI MODA ASU JULY12 2015 4SI MODA ASU JULY12 2015 5SI MODA ASU JULY12 2015 3SI MODA ASU JULY12 2015 2SI MODA ASU JULY12 2015 6

aurinkolasit LE SPECS (HERE)
takki/jacket GINA TRICOT*
shortsit/shorts H&M
laukku/bag COCCINELLE 
paita/top TOPSHOP (Zalando*) (similar HERE, HERE, HERE)
 
kuvat/photos: Sara/Tickle your fancy
(*saatu/gifted)
(**postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Faro