SI MODA ASU APR5 2016 5Nämä kuvat jäävät varmasti ikuisesti mieleeni eräistä parhaimmista treffeistä elämässäni. Viime perjantaina päästiin tosiaan vihdoin mieheni järjestämälle synttäriyllätysdinnerille. Ravintolan olin tosin udellut jo etukäteen (kuka nyt jaksaisi odottaa kaksi kuukautta :D). Ilman utelujakin olisin kyllä veikannut illallispaikaksi lempiravintolaani Gaijinia. Vesi kielellä ajettiin Helsinkiin maistelemaan tämän hetken menuta.

SI MODA ASU APR5 2016 7SI MODA ASU APR5 2016 3Tiesin, että mieheni oli varannut pöydän lisäksi hotellin, mutta empä olisi arvannut, että nimenomaan Klaus K:n kattoterassihuoneen. Ilta-auringossa (ja aamu auringossa) sieltä avautui upeat maisemat. Aikaisemmin olen käynyt Klaus K:ssa vain pressitilaisuuksissa ja joten oli erittäin ihanaa päästä kokemaan miltä tuntui olla varsinaisena hotellin vieraana. Hotellihuoneelle ja henkilökunnan palvelulle annan kyllä täydet pisteet, mutta paljon hehkutettu aamupala ei mielestäni ollut mikään älytön? Hyvä toki, mutta on sitä joskus koettu parempiakin.

Aamupalan pieni pettymys ei tosin haitannut, koska olin aamulla vielä aivan täynnä edellisen illan herkuista. Gaijin ei siis pettänyt tälläkään kertaa. Päinvastoin olen jo buukkaamassa sinne uutta pöytävarausta 😀 Lista uusitaan kuukauden sisään, joten sitten on kyllä pakko lähteä hemmottelemaan taas makunystyröitä.

SI MODA ASU APR5 2016 6SI MODA ASU APR5 2016 1Treffien päivä numero kahteen kuului hotellista poistumisen lisäksi rentoa haahuilua kaupungilla ja pieni lounas toisessa suosikkipaikassani Rullassa. Mitään maata mullistavaa ei siis tapahtunut, mutta ette arvaakaan miten rentouttavat 24 tuntia meillä oli. Vaikka omaa pientä tyttöä rakastaa yli kaiken, on sitä joskus ihana viettää aikaa aivan kahdestaan. Tunsimme olomme taas alle kaksikymppisiksi ja nauroimme miten emme silloin ymmärtäneet miten “helppoa” elämä oli. Mutta niin se vaan menee, varmasti tulen vielä joskus miettimään, miten helppoa tämä elämänvaihe oli verrattuna seuraavaan.

Meidän edellisistä varsinaisista treffeistä oli ehtinyt kulua yli puoli vuotta, joten ehkä siitäkin syystä tämä kaksin vietetty aika tuntui tulevan tarpeeseen. Olemme molemmat sen verran kovia touhuamaan kaikenlaista ja ottamaan uusia projekteja, että sopivaa rakoa treffeille ei meinaa aina löytyä. Nyt tehtiin kuitenkin sopimus, että yritetään ottaa datenight kerran kuussa tavaksi.

SI MODA ASU APR5 2016 2SI MODA ASU APR5 2016 8pants LINDEX* / top GESTUZ / bomber jacket SFERA (old) / trench coat COS

(*gifted) 

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Jenni
  April 5, 2016

  Oih!! Toi asu!! Upea!:)
  Onko noita housuja myynnissä vielä?

  • Kaisa
   April 5, 2016

   Ne oli kyllä tän vuoden mallistoa (talvi-alkukevät) eli uskoisin? Kannattaa käydä kysymässä Lindexiltä 🙂

 • Minni
  April 7, 2016

  Ihanan kuuloinen date night teillä! Gaijinissa on kyllä hyvä ruoka, tosin itse pidän ehkä vielä hitusen enemmän Farangista. 🙂

  Onko Mi Casa-puoli muuten hiljentynyt kokonaan vai odotteleeko se vain projektin etenemistä? 🙂

  • Kaisa
   April 7, 2016

   Mulle taas Gaijin on aina uponnut paremmin kuin Farang 🙂 Molemmat toki hyviä! Ja ei hätää, ei missään tapauksessa ole. Itse asiassa toivon pääseväni sen pariin taas ihan pian. Isoja juttuja luvassa ja kunhan saan yhden kolmannen projektin alta pois, niin voin taas keskittyä paremmin siihen. Talven aikana ei tontilla tapahtunut oikeastaan mitään ja ainoa mitä me teimme oli Pinterest tilin yltiömäinen täyttäminen, joten niistä ei hirveästi tarinaa irronnut. Mutta kuten todettua, pian on tulossa ja isosti!

   • Minni
    April 10, 2016

    Kiva kuulla, että postauksia on taas tulossa. Projektinne vaikuttaa niin mielenkiintoiselta että on kiva nähdä mitä olette suunnitelleet. 🙂 itselläkin on Pinterest käynyt kuumana, kun uuden asunnon kauppapaperit allekirjoitetaan reilun viikon päästä. Vielä tosin pitää melkein vuosi odottaa talon valmistumista, joten sisustuksen ehtii pari kertaa miettiä uusiksi! 😉

Previous
March looks