SI MODA ASU AUG26 2015 3SI MODA ASU AUG26 2015 6

Perjantain asukriisi oli seuraavana päivänä muisto vain, sillä totesin pelkoni täysin turhaksi. Blockfestien “räppi-pukukoodi” oli todennäköisesti laajentunut varsinaisten festareiden laajenemisen myötä. Alueella näkyi niin lippispäitä tennarit jalassa kuin kukkamekkohippejäkin. Itse kuuluin lauantaina jälkimmäiseen ryhmään.

Harvoin ostelen enää mitään heräteostoksia, mutta tämän mekon kohdalla kävi poikkeus. Olin jo lähdössä Kampista kotiin päin, kun eksyin Mangoon pyörimään ja odottelemaan bussia. Silmäni nauliintuivat tähän mainoskuvissa bongaamaani punaiseen kukkamekkoon, jonka “off the shoulders” -malli on yksi suurista suosikeistani. Ensin ajattelin, etten todellakaan ole uuden mekon tarpeessa. Enkä varsinkaan punaisen kukkamekon, joka ei edusta millään tavalla “ajatonta ja klassista” valintaa. Mutta sillä hetkellä mieli teki ostaa jotain piristävää ja raikasta kaappiin. Pyörin kassan edessä kuin mikäkin idiootti pohtien ottaako vai jättääkö. Myyjäkin tuli jossain välissä kysymään voisiko hän olla avuksi.

Ostin mekon ja myöhästyin bussista. Siitä huolimatta hymyilin koko loppupäivän ja se hymy tarttui myös lauantaille, kun puin mekon uudestaan päälle. Kai sitä pitää jokaisella olla yksi hyvänmielen-mekko?

SI MODA ASU AUG26 2015 0SI MODA ASU AUG26 2015 2SI MODA ASU AUG26 2015 4SI MODA ASU AUG26 2015 5

dress & sunnies MANGO
shoes ZARA
bag INDISKA
hattu LINDEX*
 
kuvat/photos: Janni/Just my imagination
(*saatu)

 

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Lotta
  August 26, 2015

  Oii ihana mekko ja arskat! Kovasti miellyttää silmääni. Tosin jokainen asusi miellyttää silmääni 😀

  • Kaisa
   September 2, 2015

   Kiitos 🙂 Vähän erilainen ja poikkeuksellisen värikäs tällä kertaa!

 • Ilona
  August 27, 2015

  Ihana mekko, sopii sulle tosi hyvin, vaikka en aluksi meinannut tunnistaa sinua Saran blogissa olleista kuvista 🙂

  • Kaisa
   September 2, 2015

   Kiitos 🙂 tää oli multa melko erilainen veto kyllä!

Previous
Autumn vibes