SI MODA NOVEMBERLIST  kengät All Saints // takki Zara // rannekoru ASOS // laukku Sandro // paita Zara // housut Mango // kynsilakka Lumene

Joulukuussa haaveillaan…

Pastellinsävyisestä takista. Vaaleanpunaisia versioita on nähty jo useammallakin brändillä, mutta tämä vaaleansininen tuntuu uudelta. Plussaa vielä ihanasta pörröisestä pinnasta.

Juhlavista napapaidoista. Vielä ei oma kroppani anna näille vaatteille myöten, mutta olisi ihanaa pukeutua esimerkiksi tähän Zaran toppiin joulun juhlapyhinä.

Kietaisuhousuista. Uskon vahvasti ensi keväänä nähtävän useita eri versioita näistä “kietaisuhousuista”, jossa on edessä yksi suuri laskos. Materiaalina toimii parhaiten ohut, silkkimäinen ja hyvin laskeutuva kangas. Uusimmassa Burda-lehdessä oli muuten vastaaviin housuihin kaavat!

Helmikoruista ja yksinkertaisista pikkulaukuista. Moniin vuosiin en ole helmikoruja käyttänyt, mutta nyt ne tuntuvat taas ajankohtaisilta. Niillä saa helposti arkiseenkin asuun juhlavuutta. Yksinkertaisen pikkulaukun metsästys on ollut käynnissä jo tovin ja ajattelin palata aiheeseen ihan omassa postauksessa.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Bataattikeittoa ja herkkuleipiä
DECEMBER LIST