December looks

SI MODA DECEMBER LOOKS 2015 1

asu 1 / asu 2 / asu 3

asu 4 / asu 5 / asu 6

asu 7 / asu 8 / asu 9

Vielä hetkeksi hyppy menneeseen vuoteen ja joulukuun asuihin. Tässä nämä kaikki yhdeksen lookkia. Ihan mukava määrä ottaen huomioon, että kahteen viimeiseen viikkoon en kuvannut asuja lainakaan. Nyt tekee jo mieli hypätä kameran eteen, joten uutta matskua luvassa piakkoin.

Tänä viikonloppuna keskityn kuitenkin vielä puristamaan sesongin viimeiset juhlat läpi. Nimittäin huomenna juhlitaan virallisten kakkukahvien merkeissä meidän kaksivuotiasta. Teemana on kulta ja tämä äiti on lievästi sanottuna mennyt hieman päästään sekaisin kaikkien kultaisten glitteriasioiden keskellä. Kuka nyt ei rakastaisi teemajuhlia?

Löytyykö muuten omaa suosikkia joulukuun asuista? Näin jälkikäteen katsottuna itselleni nämä kaikki asut tuntuvat kyllä kovin omilta. Ehkä tuo vihreä väriläiskä menee kategoriaan “kiva kokeilu”, mutta muut pukisin päälle uudestaan hetkenä hyvänsä. Ainoa mitä jäin edellisen postauksen vuosikatsausta kootessa miettimään oli hiusteni väri. Nyt kun olen vihdoin päässyt mahdollisimman lähelle sitä luonnollista ruskeaa tuli olo, että pitäisikö sittenkin sävyttää juurta vähän tummemmaksi. Hah! Tää on juuri tätä. Onneksi omassa päässäni nämä värimuutokset ovat aina hyvin hillittyjä ja nytkin puhutaan ehkä puolta astetta tummemmasta kuin nykyinen.

Ainiin ja tämä on nyt virallisesti vuoden ensimmäinen postaus. Hyvää uutta vuotta siis kaikille! Minulla on teidän päänmenoksi suunniteltu ensi viikolle aika kivoja juttuja, joten pysykäähän kuulolla 🙂

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Jeni
  January 3, 2016

  Oo ihanaa, kuullostaa niin hyvältä tuo kulta-teema tämän harakan korviin, etten malta odottaa toteutusta!!
  Olen myös ihan teemajuhlahöperö!! Ihanaa kun on kolme lasta niin saa heidän syntymäpäiviensä varjolla toteuttaa mitä hurjempia ideoita (mitä ei muuten ehkä kehtaisi..)
  Meidän neiti täyttää myös 2 vuotta, joten hyvät ideat on aina tervetulleita 🙂

  • Kaisa
   January 4, 2016

   Kultateema lähti hieman käsistä 😀 kuvia tulossa tällä viikolla! 🙂

 • tuuli
  January 3, 2016

  Hei, olet maininnut, että kuvan 9 tekoturkis on h&m mutta mahtaakohan se olla tämän vuoden mallistoa? Se on täydellinen ja juuri etsimäni kaltainen tekoturkki, mutta en kuollakseni löydä sitä yhdestäkään liikkestä tai verkkokaupasta.

  • Kaisa
   January 4, 2016

   Moikka! Marraskuussa taisin sen ostaa eli siis viime syksyn (2015) mallistoa. Näin niitä alessa ennen joulua Aleksanterin kadun myymälässä, josta omanikin ostin. Ehkä voisit soittaa sinne ja kysyä? Ovh oli muistaakseni 69,90 🙂

Previous
Highlights