SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO3 SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO4 SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO5 SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO7SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO6SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO8 SI MODA INSPIRATIO SS13 DELPOZO2SI MODA INSPIRAATIO SS13 DELPOZO9Näytöskuvia selaillesani käyn yleensä läpi omat ikisuosikkini sekä ne paljon puhutut ja tunnetut merkit. Jos aikaa riittää (lue silloin kun olen kipeänä sängyn pohjalla) paneudun pienempiin suunnittelijoihin ja uusiin tulokkaisiin. Net-a-porterista bongasin sattumalta muutamat Delpozon kevät-kesä 2013 malliston vaatteet ja sen jälkeen lähdin samantien googlettelemaan enemmän tietoa kyseisestä merkistä. Tämä uusi tulokas on espanjalainen ja merkiltä on tällä hetkellä ilmestynyt kaksi mallistoa (ss13 & aw13). En tiedä alkaako pitkään pinnalla ollut maskuliinisuus jo hieman kyllästyttää vai miksi tämä naisellistakin naisellisempi mallisto minuun iski. Joka tapauksessa Delpozo SS13 vei sydämeni. Olen varmaan sata kertaa jo täälläkin sanonut, että inspiroidun materiaaleista. Niiden luova ja omaperäinen käyttö on mielestäni hienoimpia asioita vaatesuunnittelussa.

Tässäkin mallistossa kiinnitin ensimmäisenä huomiota materiaaleihin. Käsintehdyt brodeeraukset, aplikoinnit ja muut upeat yksityiskohdat tekevät mallistosta hieman couturemaisen. Eleganteilla leikkauksilla varustetut vaatteet kuitenkin sopivat mielestäni hyvinkin monenlaisiin tilaisuuksiin. Viimeisen kuvan oikeanpuolimmainen asu jäi kummittelemaan päähäni niin pahasti, että täytyy yrittää soveltaa vastaavalainen itse. Housut saisi ostettua nettikaupasta, mutta yli tuhannen euron hinta tuntuu hieman liian suolaiselta omaan budjettiini. Vaikka näkisin itseni käyttävän vastaavia vaatekappaleita myös arkena, sain tästä erityisen paljon inspiraatiota tulevan kevään ja kesän juhliin. Itselläni olisi ainakin luvassa omat valmistujaiset ja parhaan ystäväni häät, joihin olin ajatellut väkertää jotain uutta.

ps. Tällä hetkellä toinen päivä sängyn pohjalla. Maanantai-iltana iski norovirus ja aika kovaa iskikin. Pääsiäisenä katselin kun muu perhe sairasti ja toin sitten kotiin tuliaisina saman taudin itsellenikin. Eilen oli käydä hassusti, kun yritin hakea juotavaa ja pyörryin. Suoraan päin ikkunaa, nenä mustana ja lytyssä. Lisäksi löin kyynerpääni patteriin ja verillehän se meni. Onneksi en sentään päätä lyönyt. On muuten aika petollinen tauti ja vetää ihan veteläksi, vaikka minäkin yritin juoda ja saada tarpeeksi suoloja. Nyt onneksi voin jo paremmin. 🙂

kuvat täältä

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • Ansma
  April 3, 2013

  Rakastuin noihin toisen kuvan mekkoihin ! täydellisiä <3

 • Kielikello
  April 3, 2013

  Kielikellona pakko korjata yksi juttu, kun se on vilissyt täällä blogissa jo useaan otteeseen. Tuliainen kirjoitetaan i-kirjaimella, ei j-kirjaimella. 🙂

  Parane pian!

  • Casey
   April 3, 2013

   Näin taitaa ollakin 😀 minusta tuntuu, että kotkan-murteessa tuljainen on oikein kunnon j:llä ja siksi itsekin sanon sen oikein j:tä korostaen ja kirjoitan myös. Väärinhän se ilmeisesti on, joten korjataan 🙂 kiitos!

 • Karolina
  April 3, 2013

  Se on kyllä viheliäinen tauti tuo Noro. ://

  Koitahan parannella ja onneksi ei käynyt pyörtyessä tuon pahemmin. <3

Previous
Maaliskuun viimeinen
DELPOZO – uusi tuttavuus