Denim loves light yellow

takki 2hand+tuunaus, kauluspaita GT, toppi 2hand,  farkut Cubus+tuunaus, laukku aldo, kengät Rizzo

Tää näyttää varmaan niin epätodelliselta. Sinistä farkkua päästä varpaisiin. Joudun nielemään tappioni ja myöntämään, että pidän farkuista. Tai siis olenhan minä aina niistä pitänyt, mutta en itselläni. Nämä Cubuksen farkut istuvat kuitenkin niin nappiin, että en voi olla pitämättä niistä. Edullinen hinta rohkaisi vielä saksimaan niihin nuo reiät. Nyt pidän niistä vieläkin enemmän.

Yhdistin ne tänään vaalean keltaiseen toppiin ja farkkutakkiin. Tuota takkia olen viimeksi käyttänyt ehkä yli vuosi sitten (?). Tuunasin sen toissa syksynä vuorittamalla sen tikki-/karvavuorilla. Se ei ehkä ollut paras idea, koska minulla on ollut vaikeuksia keksiä sopiva ajankohta/sää sen käyttöön. Tänään päätin, että se on nyt!

Asua enemmän näissä kuvissa huomio keskittyy (ainakin minulla) tuohon tukkaan. Meren rannassa tuuli sen verran kovaa, että alle minuutin jälkeen pää muistutti enemmän linnunpesää kuin hiuspehkoa. Eli ei, en ole tarkoituksella laittanut sitä noin.

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Tepa
  March 20, 2012

  Siis tajuttoman makee takki!

 • Minea/MFF
  March 20, 2012

  Asu näyttää tosi kivalta ja varsinkin noi farkut! 🙂 Ootko noi tässä lähiaikoina ostanu? Mikä ton mallin nimi on? Iski jotenkin pakottava tarve saada samanlaiset, vaikka epäilen ettei ne tähän kroppaan istukaan, mutta voihan sitä aina käydä kokeilemassa 😀

  • Casey
   March 21, 2012

   Joo ihan pari viikkoa sitten. 19,90 oli hinta mutta en muista nimeä, olikohan Gemma?

 • Ida
  March 21, 2012

  Upeat noi farkut. Taidanpa itsekin leikellä hieman omiani 🙂

Previous
Great prototype
Denim loves light yellow