Denim shorts

SI MODA ASU AUG12 2016 2Eilen säätiedotuksia katsellessa olin jo hylkäämässä kaikki sääret paljastavat asut, mutta ehkä sitä kerrospukeutumisella voisi sittenkin harkita hameen/shortsien laittamista. Aurinkohan täällä paistaa ja keli tuntuu suht lämpöiseltäkin 🙂 Saavuin siis juuri Helsinkiin ja muutaman juoksevan asian hoitamisen jälkeen alan valmistautumaan etkoille. Festari fiilis puskee pikkuhiljaa päälle, vaikka en vielä osaakaan sanoa miltä se todellinen Flow-mood tuntuu.

SI MODA ASU AUG12 2016 3SI MODA ASU AUG12 2016 7SI MODA ASU AUG12 2016 4SI MODA ASU AUG12 2016 9Vaatepuoli on siis vielä ihan auki, mutta eiköhän se tästä kohta selkene. Kuvissa näkyvät farkkushortsit karsin kyllä matkasta, vaikka ne oikein potentiaaliset festaripöksyt ovatkin. Olen tänä kesänä pitkästä aikaa innostunut farkkushortseista ja nimenomaan tällaisista vaaleista. Valkoisen kauluspaidan kanssa ne näyttää tosi raikkailta.

Mutta nyt läppärin kansi kiinni ja hommiin. Mukavaa viikonloppua kaikille ja ihania festareita myös muille Suvilahteen suuntaaville!

SI MODA ASU AUG12 2016 1SI MODA ASU AUG12 2016 6

shirt JC (similar here) / shoes RIVER ISLAND (here) / bag ALL SAINTS

denim shorts RIVER ISLAND (here) / sunnies RAY BAN (here)

photos: Sara Vanninen / edited by me

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Piia/aurinkokujalla
    August 12, 2016

    Kivat vaatteet sulla, kyllä noilla vielä tarkenee paikoissa joihin tuuli ei oikein sovi.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

Previous
Ideoita festarityyliin