SI MODA ASU SEP27 2015 1

Unohdin tyystin, että kuvasimme näiden videokuvausten ohella (video täällä) myös perinteiset asukuvat Vilman kanssa. Ensimmäiset otokset videoon taltioitiin tällä suurella hiekkakentällä, joka paahtavan auringon alla oli kuin mikäkin aavikko. Ei ehkä uskoisi, että ollaan parin sadan metrin päässä Helsingin keskustasta, Hernesaaren rannassa. Vieressä Hernesaaren paviljonki, jonka terassi oli täynnä auringosta nauttivia ihmisiä.

SI MODA ASU SEP27 2015 7SI MODA ASU SEP27 2015 5SI MODA ASU SEP27 2015 2SI MODA ASU SEP27 2015 6SI MODA ASU SEP27 2015 4

Villaviitassa tuli hieman lämmin tuona päivänä, mutta nyt olisi varmasti passelit kelit pukea vastaava asu. Tänäänkin aurinko on lämmittänyt niin mukavasti, että hyvin olisi tarjennut paljain säärin tai ohuilla sukkahousuilla, jos yläosaksi olisi valinnut vastaavan lämmikkeen. Kauniista säästä on tällä kertaa kuitenkin nautittu muulla tapaa, nimittäin korkokenkien tilalla oli lenkkarit ja hameen tilalla juoksutrikoot.

Saavuttiin eilen minin kanssa ystäväni luo yökylään ja tämä päivä on mennyt puuhastellen meidän pikkuisten tyttöjen kanssa. Ollaan täällä vielä toinenkin yö, joten vielä on koko ilta aikaa leikkiä. Yökyläilyt on kyllä ihan parasta, ainakin tässä seurassa!

ps. Mi Casan puolella ensimmäiset kuvat talosta sisältä! (Pieni varoituksen sana, talo ei siis todellakaan ole asumiskunnossa, vaan se on kunnon autiotalo ennemminkin 😀 )

SI MODA ASU SEP27 2015 3SI MODA ASU SEP27 2015 8

Clothes, bag & shoes MARKS&SPENCER (kuvauslaina)
sunnies LE SPECS
 
Photos: Vilma P.
XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Autiotalo