Details 2014 part II

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä toinen osa tämän vuoden detail-kuvista (täältä löytyy ensimmäinen). Koen tyylini olleen isossa murroksessa tänä vuonna, mutta en tiedä näkyykö se sinne ruudun toiselle puolelle. Ei ehkä vielä, sillä vasta nyt syksyllä itselleni on tullut sellainen olo, että sitä ollaan vihdoin oikeilla jäljillä. Olen karsinut vaatekaappiani rajusti muuton yhteydessä ja muuton jälkeen. Sieltä on lähtenyt monta Ikea-kassillista vaatteita, jotka ovat edelleen hyväkuntoisia ja kivoja, mutta eivät ihan istu tyyliini. Älyttömästi en ole tehnyt uusia hankintoja (tasan tämän takin Lontoosta), vaan olen pyrkinyt olemaan hyvinkin maltillinen vaateostoksissani. Huomaan kaipaavani tiettyjä suhteellisen ajattomia vaatekappaleita kaappiini ja niiden varalta olen yritännyt pitää silmäni auki. Muutamia must-juttuja aion ehdottomasti metsästää joulun jälkeisistä alennusmyynneistä, mutta muuten vaatekaappini päivitys saa toteutua kuinka verkkaisesti tahansa.

Huomenna suuntaamme tosiaan perheen kesken Sveitsiin. Myös toinen siskoista lähtee mukaan ja toinenhan on jo paikan päällä asustelemassa. Odotan Sveitsiltä lähinnä kauniita maisemia ja ihania kahviloita suklaapuoteja. Kaupungilla käppäily on huomattavasti kivempaa, jos ei vettä tule niskaan, joten sormet ristiin, että kelit suosivat. Palailen Sveitsi-postauksilla ensi viikolla, mutta tässä välissä tarjolla on pari muuta ajastettua postausta. Mukavaa viikonloppua!

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Riika
    November 7, 2014

    Todella laadukkaita kuvia ja kiva tyyli sulla! 🙂

Previous
Kosketus luonnonkosmetiikkaan