Details 2014 part III

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomasin eilen, että viimeinen osa näitä vuoden 2014 details-kuvia oli jäänyt kokonaan julkaisematta. Postaus oli jäänyt huomaamatta uusimpien luonnosten alle. Laitetaan se nyt joka tapauksessa tulemaan, vaikka viime vuosi onkin jo niputettu täällä blogin puolella. Ehkä näistä irtoaa inspistä tämän hetken pukeutumiseen. Nämä ovat nimittäin kaikki suhteellisen tuoreita kuvia ja siten sopivia näille keleille. Ne on kaikki otettu syyskuun jälkeen, kun blogini muutti omilleen. Täältä löydät aikaisemmin julkaistun osan (II) ja täältä hieman kesäisemmät yksityiskohdat (osa I).

SI MODA ASU DEC23 2014 2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU DEC27 2014 2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA ASU DEC29 2014 2SI MODA ASU DEC30 2014 6OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään mulla on harvinaislaatuinen “vapaa-päivä”, kun anoppi tulee hoitamaan miniä. Tiedossa ainakin kaupungilla pyörimistä, rauhallista lounasta ja pressitilaisuuksia. Illalla suunnataankin sitten yhdessä Kotkaan. Ei olla käyty Kotkassa joulun jälkeen, joten sitä lähtee oikein mielellään vanhempien hellään huomaan. Minikin tykkää ja varsinkin, kun siellä on eräs karvaturri odottelemassa. Koirat ovat tällä hetkellä ihan ylivoimaisesti se paras juttu ja pusuja jaetaan niin oikeille koirille, lelukoirille, koirien kuville kuin telkkarissakin vilahteleville hauvoille :D.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tuttua tvistiä