Hillon teko ei voisi olla helpompaa: Pilko, heitä kattilaan, keitä hiljalleen n. vartti ja survo tehosekoittimella soseeksi. Anna jäähtyä ja iske purkkeihin. Itse tarjoilin paistetun vuohenjuuston ja kanan lisukkeena. Naaamnam! Tätä voisi keitellä tänä vuonna joululahjoiksi vähän isomman satsin.
ps. 7. päivä kipeenä, eikä enää naurata. Tää yskä tappaa mut vielä joku yö, huomiseksi onneksi varattu lääkäriaika.
XOXO

Vadelmakallion laidalla
August 26, 2012Huomenna tehdään meilläkin hilloa 😉
Toivottavasti paranet pian, yskä on kyllä harvinaisen ärsyttävä kaveri. Itsellänihän katkesi kylkiluu yskiessä yöllä ja asiaa ei tosiaan auttanu et olin viimisillään raskaana sillon.
Casey
August 26, 2012🙂 kiitos, sitä toivon minäkin. Ei nimittäin ole tullut nukuttua viimeiseen 4 yöhön ja nyt olen niin väsynyt että torkahtelen päivisin pystyyn. Onneksi ei ole vielä luita katkennut, vaikka keuhkot ihan muussina ovatkin.
rosetta
August 26, 2012Hyi että! Itselläkin katkesi kylkiluu pari vuotta sitten juurikin yskän seurauksena yöllä..:/ Se oli valtavaa tuskaa vähintään sen kolme viikkoa. Ikinä ei oo sattunut mikään yhtä paljon. Tai ollut minkään tekeminen yhtä hankalaa:D
Just myös mietin että mitä vähän erilaisempaa voisi tehdä kanan kanssa huomenna! Ehkäpä menee kokeiluun tuo!:)
Casey
August 26, 2012Mä niin luulin viime yönä että multa murtui luita. Aamulla sattui niin hemmetisti. Onneksi ei ilmeisesti ole käynyt vahinkoa, mutta koko rintakehä on kuin tappelun jäljiltä 😀 ps. jos teet hilloa niin varaa aikaa jäähtymiseen. Meillä ehti muu ruoka jäähtyä, kun odoteltiin hillon jäähtymistä…
JNN
August 26, 2012Pitää kokeilla itsekin tuota hillon tekoa! Ihanaa että jaoit ohjeen täälläkin. Ei olisi itselle tullut mieleenkään tehdä itse tuota hilloa muuten 🙂
Casey
August 26, 2012🙂 kokeile ihmeessä, omaan makuuni se oli ainakin tosi hyvää!
Maria
August 26, 2012Ah paholaisenhillo on ihanaa! Voisinkin kokeilla tehdä itse, kiitos reseptistä ja paranemisia. 🙂
Casey
August 26, 2012🙂 ite tein ekaa kertaa ja oli kyllä hyvää! kiitoksia, täällä kovasti yritetään tulla terveeksi.
vera
August 26, 2012milloin tulee häistä kuvia? 🙂
Casey
August 26, 2012heti kun ne saan 🙂 eivät ole vieläkään tulleet nimittäin..
Tuulia
August 26, 2012Nam, mikä resepti..broilerin ja vuohenjuuston kanssa;)
anni
August 27, 2012Pakko liittää tähän tällänen niksipirkka jonka keksasin ku ite tätä tein tänään. Oli meinaan just hillomäärän kokonen kattila ja survoessahan aina roiskuu, joten tein hedelmäpussin pohjaan reijän josta pujotin survimen ja tadaa! kaikki roiskeet seinien sijaan pussissa 🙂
Ps. laitoitko chilin siemenet sekaan? Ite jätin ne (kun käytin 2chiliä) ja tuli aika tujua. Rafloissa kun oon tottunut enemmän makeaan kun tuliseen paholaisen hilloon.
Laura
December 18, 2013Hei kuinkahan paljon tosta ohjeesta tulee tota hilloa? 🙂
casey
December 18, 2013Muistaakseni minulla tuli pari keskikokoista hillopurkillista 🙂