Devil’s jam

Hillon teko ei voisi olla helpompaa: Pilko, heitä kattilaan, keitä hiljalleen n. vartti ja survo tehosekoittimella soseeksi. Anna jäähtyä ja iske purkkeihin. Itse tarjoilin paistetun vuohenjuuston ja kanan lisukkeena. Naaamnam! Tätä voisi keitellä tänä vuonna joululahjoiksi vähän isomman satsin.

ps. 7. päivä kipeenä, eikä enää naurata. Tää yskä tappaa mut vielä joku yö, huomiseksi onneksi varattu lääkäriaika.

XOXO
signature

What do you think?

14 Comments
  • Vadelmakallion laidalla
    August 26, 2012

    Huomenna tehdään meilläkin hilloa 😉

    Toivottavasti paranet pian, yskä on kyllä harvinaisen ärsyttävä kaveri. Itsellänihän katkesi kylkiluu yskiessä yöllä ja asiaa ei tosiaan auttanu et olin viimisillään raskaana sillon.

    • Casey
      August 26, 2012

      🙂 kiitos, sitä toivon minäkin. Ei nimittäin ole tullut nukuttua viimeiseen 4 yöhön ja nyt olen niin väsynyt että torkahtelen päivisin pystyyn. Onneksi ei ole vielä luita katkennut, vaikka keuhkot ihan muussina ovatkin.

  • rosetta
    August 26, 2012

    Hyi että! Itselläkin katkesi kylkiluu pari vuotta sitten juurikin yskän seurauksena yöllä..:/ Se oli valtavaa tuskaa vähintään sen kolme viikkoa. Ikinä ei oo sattunut mikään yhtä paljon. Tai ollut minkään tekeminen yhtä hankalaa:D

    Just myös mietin että mitä vähän erilaisempaa voisi tehdä kanan kanssa huomenna! Ehkäpä menee kokeiluun tuo!:)

    • Casey
      August 26, 2012

      Mä niin luulin viime yönä että multa murtui luita. Aamulla sattui niin hemmetisti. Onneksi ei ilmeisesti ole käynyt vahinkoa, mutta koko rintakehä on kuin tappelun jäljiltä 😀 ps. jos teet hilloa niin varaa aikaa jäähtymiseen. Meillä ehti muu ruoka jäähtyä, kun odoteltiin hillon jäähtymistä…

  • JNN
    August 26, 2012

    Pitää kokeilla itsekin tuota hillon tekoa! Ihanaa että jaoit ohjeen täälläkin. Ei olisi itselle tullut mieleenkään tehdä itse tuota hilloa muuten 🙂

    • Casey
      August 26, 2012

      🙂 kokeile ihmeessä, omaan makuuni se oli ainakin tosi hyvää!

  • Maria
    August 26, 2012

    Ah paholaisenhillo on ihanaa! Voisinkin kokeilla tehdä itse, kiitos reseptistä ja paranemisia. 🙂

    • Casey
      August 26, 2012

      🙂 ite tein ekaa kertaa ja oli kyllä hyvää! kiitoksia, täällä kovasti yritetään tulla terveeksi.

  • vera
    August 26, 2012

    milloin tulee häistä kuvia? 🙂

    • Casey
      August 26, 2012

      heti kun ne saan 🙂 eivät ole vieläkään tulleet nimittäin..

  • Tuulia
    August 26, 2012

    Nam, mikä resepti..broilerin ja vuohenjuuston kanssa;)

  • anni
    August 27, 2012

    Pakko liittää tähän tällänen niksipirkka jonka keksasin ku ite tätä tein tänään. Oli meinaan just hillomäärän kokonen kattila ja survoessahan aina roiskuu, joten tein hedelmäpussin pohjaan reijän josta pujotin survimen ja tadaa! kaikki roiskeet seinien sijaan pussissa 🙂

    Ps. laitoitko chilin siemenet sekaan? Ite jätin ne (kun käytin 2chiliä) ja tuli aika tujua. Rafloissa kun oon tottunut enemmän makeaan kun tuliseen paholaisen hilloon.

  • Laura
    December 18, 2013

    Hei kuinkahan paljon tosta ohjeesta tulee tota hilloa? 🙂

    • casey
      December 18, 2013

      Muistaakseni minulla tuli pari keskikokoista hillopurkillista 🙂

Previous
At the moment