DIY IKEA HACK – nopea vaaterekkihylly

Lupasin lisää tuunausjuttuja, joten täältä pesee 🙂 Tarkoitus oli ensin näyttää teille kuinka kävi saumausvaahdotettujen esineiden, mutta en ole vielä löytänyt lamppuun uutta varjostinta, joten niiden esittely saa vielä hetken odottaa. Sitä ennen näytän kuitenkin yhden todella nopean, mutta aika veikeän tuunauksen, jonka tein meidän nuoremman tytön huoneeseen. Kyseessä on tosiaan meikäläisen ensimmäinen IKEA hack eli IKEA tuunaus, jossa hyödynnetään sieltä löytyneitä juttuja uudella tavalla. Tässä tapauksessa tauluhyllystä ja pitkästä lankavetimestä syntyi vaaterekki/hylly. Siihen saa pienen tytön vaatteita kivasti esille ja yläpuolelle tauluja/kirjoja/valokuvia/pienesineitä.

Ajattelin, että voisin koota jokaisesta onnistuneesta ja valmistuneesta tuunauksesta tarvikelistan sekä ohjeet, jos joku muukin haluaa testata. Sellaiset löytyvät nyt tuolta alta Ikean sivuilta lainattujen kuvien kera. Sen verran minun täytyy olla rehellinen, että oma tauluhyllyni ei ole peräisin Ikeasta, vaan vanha löytö muistaakseni Jyskitä. En kuitenkaan halunnut tätä varten ostaa uutta tauluhyllyä. Samantyyppisiä löytyy kuitenkin Ikeasta useissa eri väreissä. Myös vetimestä on vaihtoehtona useampi väri. Itse tykästyin eniten tähän kultaisen ja pehmeän puun yhdistelmään. Istuu kuin nenä päähän meidän kuopuksen huoneeseen, josta muuten voisin näyttää lisää kuvia, sillä sen sisustus on edennyt muutaman askeleen tässä pandemian aikana.

Tarvitset: Målerås tauluhyllyn, Bagganäs Vetimen, 2 ruuvia ja ruuvimeisselin (+ poran)

Tee näin: Mittaa sopivaan kohtaan paikat vetimen ruuveille tauluhyllyn pohjaan. Poraa reiät ja kiinnitä vedin. Kiinnitä tauluhylly seinään. Valmis!

Miltäs tämä tuunaus teistä näyttää? Hitti vai huti?

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Sofia
  May 10, 2020

  Moikka!

  Mistä nuo aivan ihastuttavat henkarit ovat? 🙂

  • kaisaturunen
   May 12, 2020

   Jollyroomilta 🙂 Ne on kyllä ihanat!

 • Maria
  May 10, 2020

  Tosi kiva! Mutta mistä nuo henkarit ovat?

 • MD
  May 11, 2020

  Hei, täähän on super kiva idea! Ehkä pakko ottaa mallia ja toteuttaa jotain vastaavaa pojan huoneeseen! Kiitos inspiraatiosta! 🙂

  • kaisaturunen
   May 12, 2020

   Kiitos, kiva kuulla 🙂 Jos jaatte omista tekeleistä kuvia someen, niin tägätkää ihmeessä minut 🙂

 • Silvia
  May 11, 2020

  Todella kiva idea! Mistä nuo lasten henkarit ovat? Ihanat kerrassaan?

  • kaisaturunen
   May 12, 2020

   Henkarit on Jollyroomilta 🙂 Kiitos!

Previous
Tukka hulmuten kohti äitienpäivää
DIY IKEA HACK – nopea vaaterekkihylly