DIY: Fairytale dress

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupasin laittaa kuvia siskon yo-mekosta, mutta saattekin nyt ensin kuvia sen miniversiosta. Käytin nimittäin loput kankaat vauvan juhlamekkoon. Kankaiden lisäksi myös mallissa on jotain samaa, mutta tämä on kuitenkin selvästi tarkoitettu pikkuprinsessalle. Melkoinen satumekko tästä tulikin. Harmi vain, että viikonlopulle on luvattu suhteellisen viileää keliä. Onneksi mekon alle voi pukea valkoisen pitkähihaisen bodyn.

Viime päivät ovat pitkälti kuluneet ompelujen parissa, mutta enköhän viimeistään ensi viikolla pääse taas kuvailemaan asuja ja muita blogijuttuja. Me saavuttiin äsken Kotkaan auttamaan valmisteluissa ja nyt olisi vielä edessä kahden päivän puristus ennen juhlia. Toivotaan, että tämä syysmyrsky laantuu lauantaihin mennessä.

ps. ylisöpön henkarin on muuten tehnyt äitini 🙂

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Mari
  May 28, 2014

  Voi miten kaunis mekko! <3 Olet kyllä todella lahjakas!

  • casey
   May 28, 2014

   Voi kiitos 🙂 oli kyllä virkistävää istahtaa pitkästä aikaa ompelukoneen ääreen!

 • Emmi L.
  May 30, 2014

  Oot kyllä taitava! Mulla oli lapsena kaikkia ihania mummon itsetekemiä mekkoja ja vaatteita muutenkin 🙂 Pitäisi opetella itekin ehkä enemmän tekemään kaikkea!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • L
  May 31, 2014

  Samaa täytyy sanoa. Olet kyllä niin taitava ja tuo mekko on todella suloinen.

Previous
Hellemekko
DIY: Fairytale dress